Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als timmerman bij deze opdrachtgever ben je werkzaam binnen een dynamisch en innovatief bedrijf. Je voert werkzaamheden uit in je eigen regio. Je bent onderdeel van een professionele organisatie waarbij alles keurig geregeld is en samen in een gezellig team vakmannen aan de slag gaat. Jij werkt als timmerman o.a. op projecten binnen de woningverbetering, renovatie, planmatig onderhoud. Als timmerman binnen dit bedrijf bouw je ook mee aan de toekomst, zo ben je betrokken bij verschillende innovatieve projecten.

Ben jij de kandidaat?
Dan wil je afwisselend werken in de regio als timmerman. Werk je graag in een middelgroot bedrijf en hou je ervan dat je werkzaamheden als timmerman strak georganiseerd zijn. Je wilt zekerheid van werk en werken in een gezond bedrijf wat klaar is voor de toekomst.

Wat wij bieden
Als timmerman bieden we je een vaste baan, zekerheid, goede en heldere voorwaarden, dit betekent:
  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de EUR2400,00 - EUR3200,00 / maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Daarnaast bieden wij jou meerdere opleidingen per jaar aan en spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Wij hebben persoonlijk contact tijdens werk maar ook op onze borrels en uitjes. Wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Waar jij gaat werken
Via Faber ga je als timmerman aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen of whatsappen naar Luuk via [klik hier voor het telefoonnummer] , mailen naar [stuur een e-mail] of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten