Faber personeelsdiensten

Steigerbouwer

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Kun jij steigers monteren en demonteren of zou je dit graag willen leren, dan is de baan als steigerbouwer wat voor jou. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je lekker aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
De werkzaamheden als steigerbouwer zijn zeer divers. De Steigers van onze opdrachtgever in midden Nederland vindt je overal. Denk hierbij aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. De steigers worden opgebouwd in woonwijken, aan flats, schoorstenen, kerken en kastelen. Geen dag is hetzelfde je bent onderdeel van een leuk en gemotiveerd team.

Ben jij de kandidaat?
Wij zijn zowel op zoek naar een ervaren steigerbouwer als naar een leerling steigerbouwer. Je bent gemotiveerd en je wilt elke dag vlammen op het werk in de steigerbouw. Samen met een gezellig team vaste collega`s bouw je veilig aan een steiger volgens de veiligheidsvoorschriften. Past een standaardoplossing niet? Dan weet jij nog wel een veilig alternatief! Als leerling steigerbouwer heb je geen hoogtevrees, houd je van aanpakken en fysiek bezig zijn en wil je een mooi vak leren.

Wat wij bieden
Als steigerbouwer verlonen we jouw conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je: salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus meestal tussen de EUR 2.400 en EUR 3.000 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één BPF pensioen op.
Ook heb je bij Faber de keuze voor het TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%).
Uiteraard heb je 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen, 3 kort verzuim dagen en 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als steigerbouwer bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.
Waarom? Wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Waar jij gaat werken
Via Faber ga je als vakman in de bouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze accountadviseur in Amersfoort Sjoerd Tros helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten