Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Bouwen in maatschappelijk belang! Bij dit bedrijf werk je teamverband aan uitdagende projecten op het gebied van service, onderhoud in de utiliteitsbouw. Jij werkt als timmerman op aan het realiseren van werken in scholen, fabrieken en de industrie. Als timmerman ben je betrokken in zowel nieuwbouw als renovatie projecten.
Ben jij de ervaren timmerman die de lijnen uitzet en collega’s graag verder wil helpen in het vak of ben je juist de timmerman die klaar is voor de volgende stap. Bij deze opdrachtgever vind je door de verscheidenheid aan projecten de mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen als timmerman.
Jouw positieve instelling en de wil om te werken en te leren in teamverband zijn belangrijke punten. Na een positief gesprek met ons kan je direct als timmerman aan de slag, er is voldoende werk!

Ben jij de kandidaat?
Ben je enthousiast geworden met de volgende bovengenoemde werkzaamheden en herken jij je als timmerman in de onderstaande eigenschappen. Dan is dit jouw kans!
  • Je hebt passie voor het vak als timmerman en wilt jezelf blijven ontwikkelen en jouw kennis over te dragen;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de bouw;
  • Toont je initiatief en draag verantwoordelijkheid voor je werk;
Je vindt het leuk om maatwerk te leveren!

Wat wij bieden
Als timmerman bieden we je een vaste baan in de bouw, zekerheid, goede en heldere voorwaarden, dit betekent:

  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de EUR2400,00 - EUR3400,00 / maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast bieden wij jou meerdere opleidingen per jaar aan en spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Wij hebben persoonlijk contact tijdens werk maar ook op onze borrels en uitjes. Wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Waar jij gaat werken
Via Faber ga je als timmerman aan de slag bij de mooiste bouw projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel. Voor vragen kun je bellen/appen of mailen naar Luuk Hopman op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten