Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wat je precies gaat doen als schilder, dat is aan jou. Wij als Faber hebben de gaafste projecten in Midden Nederland. Kortom wat jij als schilder ook zoekt, bij Faber ben je aan het goede adres.
Wil jij bijvoorbeeld graag aan de slag als schilder in een omgeving met veel aandacht voor het ambacht? Of werk jij juist graag als schilder in de buitenlucht? Nieuwbouw of juist particulier schilderwerk? Wil jij veel verschillende korte klussen of juist stabiliteit en zekerheid? Wat jij als schilder ook wilt bij Faber, we helpen je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel!

Ben jij de kandidaat?
Dan willen wij jou een functie aanbieden bij het mooiste schildersbedrijf in jouw regio. Je werkt soms alleen op een klein project maar kan ook samen met twee collega's een week op één project zitten. Ervaring in het schildersvak is voor ons erg belangrijk. Mocht je niet altijd in het particuliere werk hebben gezeten dan gaan we graag het gesprek met je aan om te kijken hoe we dit wel kunnen realiseren.

Wat wij bieden
Als schilder word jij verloond conform de Schilders CAO (BPF Schilders), dit betekent voor jou dat je:
salaris conform Schilders CAO ontvangt, dus meestal tussen de EUR 2.500 en EUR 3.500 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één BPF pensioen op.
Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp, BPF Schilders.
Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als schilder bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Waarom wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.
Ieder jaar een gezellige barbecue en kerstborrel met al jouw Faber collega’s!

Waar jij gaat werken
Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland. Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze accountadviseur in Amersfoort Naomi helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten