Faber personeelsdiensten

Stukadoor

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wat je precies gaat doen als stukadoor, dat is aan jou. Wij als Faber hebben de gaafste projecten in Midden Nederland. Kortom wat jij als stukadoor ook zoekt bij Faber ben je aan het goede adres.
Wil jij bijvoorbeeld graag aan de slag als stukadoor in een omgeving met veel aandacht voor het ambacht en een modern machinepark? Of werk jij juist graag als stukadoor in de buitenlucht? Nieuwbouw of juist renovatie stucwerk? Wil jij veel verschillende korte klussen of juist stabiliteit en zekerheid? Wat jij als stukadoor ook wilt bij Faber helpen je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Daarover gaan we graag met jou in gesprek. Wat heb jij als stukadoor al gedaan? Waar word je blij van en waar word jij niet blij van? Waar wil jij als stukadoor en mens over 3 jaar staan?
Wij horen het graag zodat wij je als stukadoor aan de slag kunnen helpen op één van onze mooie projecten.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op zoek naar een volgende baan als stukadoor. Of wil je in ieder geval graag van ons weten wat voor jou de mogelijkheden als stukadoor zijn. Hoe meer ervaring, een afgeronde opleiding hoe meer keuze we je kunnen bieden.

Wat wij bieden
Als stukadoor word jij verloond conform de afbouw CAO, dit betekent voor jou dat je: salaris conform afbouw CAO ontvangt, dus meestal tussen de EUR 2.500 en EUR 3.200 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één afbouwpensioen op. Uiteraard heb je 25 vakantiedagen, ATV dagen en 8,33% vakantiegeld.
Daarnaast bieden wij jou opleidingen aan en spaar jij als stukadoor bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Waarom wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Waar jij gaat werken
Via Faber ga je als vakman in de afbouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze accountadviseur in Amersfoort Luuk helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten