Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voor een schildersbedrijf in het grootonderhoud uit Drachten zoeken wij een (allround) schilder voor de onderhouds- en renovatiemarkt voor een langdurige periode.

Wij zoeken een schilder die de afwisseling tussen zelfstandig werken en in een teamverband werken leuk vindt. In deze functie als (allround) schilder heb je regelmatig contact met klanten en collega's, daarom verwachten wij dat je initiatief neemt en over goede sociale vaardigheden beschikt. Geordend, net en gestructureerd werken is voor jou vanzelfsprekend.

Ben jij de kandidaat?
Wij zoeken een schilder die kennis heeft van materialen en alle relevante verftechnieken. Een afgeronde schildersopleiding (MBO niveau 2,3 of 4) of aantoonbare werkervaring is een pré. Dit bedrijf heeft veilig en gezond werken hoog in het vaandel staan. Een VCA certificaat is daarom een vereiste of je bent bereid deze binnen drie maanden na indiensttreding te behalen. Als schilder ben je veel onderweg en daarom zijn wij op zoek naar iemand met een rijbewijs B.

Wat wij bieden
Wij zijn trots op onze schilders en vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is. Daarom zorgen wij voor een correcte betaling van een goed loon conform de CAO voor Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijven (SAG CAO). Bij ons heb je de keuze om pensioen op te bouwen bij het bedrijfstakpensioenfonds Schilders of via Stipp (Plus). Wij zoeken werk voor jou in de regio en bieden doorgroeimogelijkheden naar een vast contract.

Faber is partner van OnderhoudNL en biedt ook diverse cursussen aan zodat jij nog breder inzetbaar kan worden als schilder. Denk hierbij aan een houtrot-, glaszetten- of behangcursus.

Waar jij gaat werken
Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, maar dan zonder eigen projecten. Via Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste schildersbedrijven en projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren.
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken. Want als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak. Dat is onze overtuiging!

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Manon helpt je graag verder en is telefonisch of per WhatsApp te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten