Faber personeelsdiensten

Stukadoor

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een stukadoor die toe is aan een nieuwe uitdaging in de bouw? En wil je daarnaast werk garantie hebben in je carrière? Lees dan snel verder naar de mogelijkheden binnen Faber. Waar jij echt blij van wordt als stukadoor vinden wij belangrijk! Wij kijken samen met jou naar wat jij echt wilt in de afbouw. Wil je als stukadoor juist afwisselende werkzaamheden, of juist repeterend werk? Daar willen wij graag achter komen samen met jou.

Ben jij de kandidaat?
Ben jij benieuwd naar je kansen als stukadoor in de afbouw, lees dan snel verder naar de functie eisen en vind jij jezelf hierin terug? Reageer dan direct!

  • Je bent gemotiveerd en wilt elke dag lekker aan de slag gaan
  • Hebt aantoonbare ervaring als stukadoor
  • Draagt verantwoordelijkheid voor je werk en toont initiatief
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

Wat wij bieden
Als stukadoor word jij verloond conform de afbouw CAO, dit betekent voor jou dat je:

  • Salaris conform afbouw cao ontvangt, dus tussen de EUR2400,00 - EUR3200,00 / maand;
  • 8,33% vakantiegeld
  • Afbouw pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • ATV dagen conform afbouw cao
  • 25 vakantiedagen;
  • Kans op een vaste aanstelling bij wederzijdse tevredenheid;

Daarnaast spaar jij als stukadoor bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Waar jij gaat werken
Faber is dé werkgever in de bouw en schildersbranche waar alles fantastisch geregeld is. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier optimaal je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen of whatsappen naar Luuk via [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail] of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten