Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een timmerman die afwisselende werkzaamheden wilt verrichten bij een goed georganiseerd bedrijf, lees dan snel verder. Wij zijn per direct op zoek naar een timmerman die in het particulieren segment onderhoudswerkzaamheden gaat uitvoeren. Jij gaat samen met je collega werken in midden Nederland en komt op verschillende locaties. Je gaat verschillende werkzaamheden doen als het plaatsen van wanden, kozijnen, muren, houtrotreparaties en nog veel meer.

Ben jij de kandidaat?
Ben je enthousiast geworden en kom je in aanmerking voor de onderstaande functie eisen, twijfel dan niet om te reageren.
 • Je werkt het liefst in team verband
 • Dan ben je gemotiveerd om er elke dag weer wat moois van te maken
 • Je bent in het bezit van een vca certificaat of bent bereid om dit te halen
 • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

Wat wij bieden
Je wordt als timmerman bij Faber Conform Bouw CAO verloond en hierdoor heb je een aantal belangrijke punten wat je hebt bij Faber:
 • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, tussen de EUR 2400 - EUR 3200 / maand (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Het tijdspaarfonds (keuze uit 100%, 55%, 0%)
 • Opbouwen van pensioen bij het BPF BOUW pensioen. Waarom is dit een belangrijk punt? De pensioenregeling voor werknemers in de bouw is kwalitatief een van de beste.
 • 25 vakantiedagen (waarvan er 5 in het TSF opgespaard worden)
 • 20 ATV dagen (waarvan er 10 in het TSF opgespaard worden)
 • 3 Kortverzuim (waarvan alle 3 in het TSF opgespaard worden)
 • 10 seniorendagen als je daar recht op hebt.
Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden

Waar jij gaat werken
Wij bieden loon conform de Bouw cao met pensioen en TijdSpaarFonds. Als jij interesse hebt om trainingen te volgen, dan geven we je hier alle ruimte voor! En mocht je een keer ziek zijn, dan krijg je gewoon doorbetaald. Als je tegen dingen aanloopt in je werk of vragen hebt, dan kun je altijd terecht bij je contactpersoon.

Meer weten?
Geļnteresseerd in deze vacature als timmerman of heb je nog aanvullende vragen? Solliciteer dan direct of voel je vrij om contact met ons op te nemen. Onze accountmanager in deze regio is Sjoerd Tros en beantwoord graag je vragen telefonisch of per whatsapp op het volgende telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] . Een mail kan gestuurd worden naar [stuur een e-mail] en wordt binnen 24 uur beantwoord op werkdagen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten