Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Bij Faber staat jou ontwikkeling als aankomend schilder centraal. Hiervoor willen we graag een passende opdrachtgever vinden om zo bij te dragen aan jouw vakmanschap. Hier ga jij het schilderen in de praktijk verder leren en daar willen wij je graag bij helpen. Daarnaast is het mogelijk bij Faber het ambacht te leren in teamverband of als koppel te werken met een echte leermeester. Bij Faber willen we jouw wensen realiseren en sta jij als aankomend vakman centraal, dat is namelijk ons werk en vinden wij normaal!

Ben jij de kandidaat?
Zit jij op dit moment thuis en ben je bereid de schildersopleiding te volgen? Of zit jij in de ideale uitgangspositie omdat je al op de schildersopleiding zit maar benieuwd ben wat Faber jou te bieden heeft? In beide gevallen zijn we op zoek naar jou. Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als leerling schilder, twijfel niet en neem contact op. Relevante schilderervaring is niet vereist, wel beschikt je over een leergierige werkhouding en positieve instelling.

Wat wij bieden
Wij belonen onze vakmensen conform de CAO voor schilders, dit houdt in dat je direct pensioen opbouwt en het salaris tussen de EUR 1.500 en EUR 2.500 is per maand als leerling schilder. Er zijn twee soorten pensioen waaruit jij kan kiezen bij Faber: Stipp of BPF Schilders. Daarnaast wil Faber jou graag helpen door ontwikkelen, dit houdt in dat je twee cursussen of trainingen per jaar kan volgen via ons. Ook spaar je met elk gewerkt uur punten op waarmee je in onze Faber App leuke cadeaus kan aanschaffen. Denk hierbij aan gereedschap, elektronica en leuke uitjes. Daarnaast vinden wij de relatie met jou erg belangrijk, daarom ben je elk jaar ook welkom op de zomer barbecue en kerstborrel met alle Faber collega’s.

Waar jij gaat werken
Jij gaat werken bij een schildersbedrijf die bereid is te investeren in leerling schilders. Hier hebben zij ervaring mee of willen zij tijd en energie in investeren om jou tot een echte vakman op te leiden. Wij gaan graag met jou in gesprek om je wensen aan te horen, aan de hand hiervan gaan wij op zoek naar een passend schildersbedrijf voor jou. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar jouw ambities als schilder, deze willen wij graag matchen aan een van onze opdrachtgevers.

Meer weten?
Geļnteresseerd in deze vacature als leerling schilder of heb je nog aanvullende vragen? Solliciteer dan direct of voel je vrij om contact met ons op te nemen. Onze accountmanager in deze regio is Tom en beantwoord graag je vragen telefonisch of per whatsapp op het volgende telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] . Een mail kan gestuurd worden naar [stuur een e-mail] en wordt binnen 24 uur beantwoord op werkdagen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten