Faber personeelsdiensten

Leerling stukadoor

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een leerling stukadoor. Je gaat aan de slag bij een familie bedrijf wat groeiend is op dit moment. Samen met je stukadoor leermeester ga jij werken aan projecten in het particulieren segment. Doormiddel van een cursus en praktijk ervaring als willen wij jou in 2 jaar opleiden tot een stukadoor. Je gaat werkzaamheden leren als pleister-, schuur-, lijstwerk, buiten stukwerk en luxe plafonds afwerking. Naast de begeleiding houdt het stukadoor bedrijf ook van een vrijdag middag borrel. Het is een ons kent ons organisatie waar kwaliteit en gezelligheid voorop staat.

Ben jij de kandidaat?
Wil jij jezelf ontwikkelen als stukadoor bij een bedrijf waar je goede begeleiding hebt en herken jij jezelf in de onderstaande functie eisen? Reageer dan direct op deze vacature!
  • Je bent gemotiveerd en toont initiatief
  • Wil je ontwikkelen als ervaren stukadoor
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

Wat wij bieden
Je bent van harte welkom bij Faber en we willen het je zo ook laten ervaren. Wij bieden een plaats om je verder te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Mocht je vragen hebben, dan beantwoorden we die graag! Daarnaast hebben we ook de praktische zaken goed geregeld. Wij bieden loon conform de Afbouw CAO met daarnaast cursussen die aansluiten op de functie stukadoor. Daar houdt het niet bij op, je hebt namelijk kans op een vaste aanstelling, werk garantie en je kunt trainingen volgen.

Waar jij gaat werken
Via Faber ga je als timmerman aan de slag bij de mooiste bouw projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel. Voor vragen kun je bellen/appen of mailen naar Luuk Hopman op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten