Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Bij Faber ga jij aan de slag als glaszetter om mooie projecten te voorzien van nieuwe ramen. Ben je ook nog eens handig met de kwast? Dan is dat mooi meegenomen en kan je het geheel erna mooi afwerken om zo een glanzend resultaat te behalen. Wanneer je het alleen bij glas zetten houdt kunnen je collega’s het werk natuurlijk verder afwerken. Bij Faber is er veel mogelijk en zijn we op zoek naar jouw vakmanschap! Jij staat als vakman centraal, wij luisteren graag naar jou want dat is ons werk en vinden wij normaal!

Ben jij de kandidaat?
Zit jij op dit moment thuis achter de ramen te wachten op een mooie baan? Of zit jij in de ideale uitgangspositie omdat je al van werk voorzien bent maar ben je benieuwd wat Faber jou te bieden heeft? In beide gevallen zijn we op zoek naar jou. Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als glaszetter, gooi niet je eigen glazen in neem contact op met Faber. Relevante ervaring in het glas zetten is vereist, schilderervaring is niet vereist maar is uiteraard mooi meegenomen. Verder beschik je over een goede werkhouding en ben je collegiaal ingesteld, zo zit het glas nooit half leeg bij jou maar half vol!

Wat wij bieden
Wij belonen onze vakmensen conform de CAO voor schilders en glaszetters, dit houdt in dat je direct pensioen opbouwt en het salaris tussen de EUR 2.500 en EUR 3.500 is per maand als glaszetter. Er zijn twee soorten pensioen waaruit jij kan kiezen bij Faber: Stipp of BPF Schilders. Daarnaast wil Faber jou graag helpen door ontwikkelen, dit houdt in dat je twee cursussen of trainingen per jaar kan volgen via ons. Ook spaar je met elk gewerkt uur punten op waarmee je in onze Faber App leuke cadeaus kan aanschaffen. Daarnaast vinden wij de relatie met jou erg belangrijk, daarom ben je elk jaar ook welkom op de zomer barbecue en kerstborrel met alle Faber collega’s.

Waar jij gaat werken
Jij gaat werken bij een schilders- en glaszetbedrijf die projecten aanneemt voor zowel het glas zetten en schilderen. Wij gaan graag met jou in gesprek om je wensen aan te horen, aan de hand hiervan gaan wij op zoek naar een passend schilders- en glaszetbedrijf voor jou. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar jouw ambities als glaszetter, deze willen wij graag matchen aan een van onze opdrachtgevers.

Meer weten?
Geļnteresseerd in deze vacature als glaszetter of heb je nog aanvullende vragen? Solliciteer dan direct of voel je vrij om contact met ons op te nemen. Onze accountmanager in deze regio is Tom en beantwoord graag je vragen telefonisch of per whatsapp op het volgende telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] . Een mail kan gestuurd worden naar [stuur een e-mail] en wordt binnen 24 uur beantwoord op werkdagen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten