Faber personeelsdiensten

Tegelzetter

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
In een team met enthousiaste collega’s vakwerk leveren! Als tegelzetter bij deze opdrachtgever ben je elke dag verzekerd van mooi werk. De werkzaamheden als tegelzetter vinden plaats op afwisselende projecten. Je werkt zowel in de nieuwbouw als in het luxe tegelwerk bij particulieren.
Elke dag is anders maar één ding is hetzelfde, je levert kwaliteit!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
De werkzaamheden als tegelzetter zijn zeer divers. Door middel van een duidelijke planning weet je hoe je week als tegelzetter er uitziet en waar je aan de slag gaat. De ene dag werk je in een team aan het realiseren tegelwerk in een appartementencomplex de andere dag werk je individueel als tegelzetter aan luxe werk in een mooie villa. Altijd in een prettige en collegiale werksfeer ervaring is belangrijk, .

Ben jij de kandidaat?
Wij zijn zowel op zoek naar een ervaren tegelzetter maar staan er ook voor open om jouw als leerling tegelzetter verder op te leiden. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent en je verder wilt ontwikkelen als tegelzetter. Uiteraard bieden ervaring en opleiding je meer mogelijkheden als tegelzetter binnen dit bedrijf.

Wat wij bieden
Een leuke en afwisselende baan als tegelzetter! Daarnaast ontvang je een salaris tussen de EUR2.900 en EUR3.450 per maand, afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en maak je gebruik van het tijd spaar fonds. Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen!

Daarnaast spaar jij als tegelzetter bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Waarom? Wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Waar jij gaat werken
Via Faber ga je als vakman in de bouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze accountadviseur in Amersfoort Luuk helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten