Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Werk je als schilder graag in het particuliere onderhoud of ben je meer van het onderhouden van kerken en monumentale panden? Dan zoeken wij jou! Wij weten dat jij als schilder al goed zit of een goede baan kan krijgen. Bij Faber maken we het graag nog net een stukje beter.

Ben jij de kandidaat?
Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk. Omdat we het belangrijk vinden dat jij jezelf blijft ontwikkelen bieden we diverse trainingen aan. Tevens heb je de keuze uit meerdere pensioenfondsen waar je pensioen gaat opbouwen. Afhankelijk van het aantal jaren ervaring krijg je een salaris van EUR 1900 tot EUR 3400. Bij goed functioneren maak je ook nog eens kans op een vast contract.
Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Wat wij bieden
Wij bieden een afwisselende baan waarin je zowel zelfstandig als in een team gaat werken. Dit kan op een divers aantal mooie klussen. Zowel onderhoud, renovatie als nieuwbouw.
je hebt enige ervaring in een vergelijkbare rol. Dit is nodig om zelfstandig je werk als schilder te kunnen doen.
Wij hechten vooral waarde aan werkervaring en motivatie. Heb je daarbij ook een schildersopleiding dan is dit mooi meegenomen.

Waar jij gaat werken
Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, maar dan zonder eigen projecten. Via Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste schildersbedrijven en projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken. Want als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak. Dat is onze overtuiging!

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Nog geen ervaring, wel opleiding. Of heb je beide niet, maar ben je wel erg enthousiast?
Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Koen helpt je graag verder en is telefonisch of per WhatsApp te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten