Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Elke dag nieuwe uitdagingen als timmerman? Als allround timmerman kan je aan de slag bij een mooie opdrachtgever met een erkende naam. Van verbouw, onderhoud tot nieuwbouw, voor alle bouwprojecten bieden zij een oplossing op maat. Jij werkt als timmerman in een hecht en vakbekwaam team met vaste medewerkers en een uitgebreid netwerk aan vaste onderaannemers. Deze aannemer werkt voornamelijk lokaal en neemt veel project aan in het particulieren segment.

Ben jij de kandidaat?
Dan werk je straks als timmerman op verschillende opdrachten voor zowel particulieren en bedrijven. Je bent onderdeel van een mooi team en gaat iedere dag met een glimlach naar je werk. Jij maakt opdrachtgevers blij met oplossingen en ideeŽn.

Wat wij bieden
Als timmerman bij Faber bieden we je een vaste baan, zekerheid, goede en heldere voorwaarden, dit betekent:

  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de EUR2400,00 - EUR3200,00 / maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Wij helpen jouw als gedreven timmerman met alles waarmee jij je thuis voelt in je vak. Denk hierbij aan een spaarprogramma voor leuke cadeaus, gezellige borrels. Maar ondersteunen we je ook graag met de juiste opleiding. Jij houdt van maatwerk, wij bieden een aanpak op maat!

Waar jij gaat werken
Via Faber ga je als timmerman aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen of whatsappen naar Luuk via [klik hier voor het telefoonnummer] , mailen naar [stuur een e-mail] of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten