Faber personeelsdiensten

Grondwerker

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wat je precies gaat doen als grondwerker, dat is aan jou. Wij als Faber hebben de gaafste projecten in Midden Nederland. Kortom wat jij als grondwerker ook zoekt bij Faber ben je aan het goede adres.
Wil jij aan de slag als grondwerker bij een stabiel werkverzekerd bedrijf. Hou jij van uitdagende opdrachten, moet goed echt goed zijn. Sta je open om jezelf dagelijks te ontwikkelen, heb je passie voor het vak als Grondwerker? Wil je werken op een steenworp afstand van jouw huisadres? Wat jij wilt, hebben wij.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Samen met een vaste groep van gemotiveerde grondwerkers ga jij aan de slag diverse GWW opdrachten. Hierbij ga je werkzaamheden uitvoeren assisteren bij een kraan, aanleggen van kabels, leidingen en riolering. Met jouw inzicht als grondwerker denk je in oplossingen. Je levert vakwerk van de hoogste kwaliteit.
Word je hier blij van? Wij horen het graag zodat wij je als grondwerker aan de slag kunnen helpen bij deze mooie opdrachtgever.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op zoek naar een volgende baan als grondwerker. Idealiter zoeken we voor deze opdrachtgever een grondwerker met twee tot drie jaar ervaring die toe is aan de volgende stap. Je bent een harde werker en weet wat je precies uitvoert, zelfstandig en flexibel. Uiteraard biedt opgedane ervaring en een afgeronde opleiding jouw meer mogelijkheden en kansen.

Wat wij bieden
Als grondwerker verlonen we jouw conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je: salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus meestal tussen de EUR 2.400 en EUR 3.200 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één BPF pensioen op.
Ook heb je bij Faber de keuze voor het TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%).
Uiteraard heb je 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen, 3 kort verzuim dagen en 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als grondwerker bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.
Waarom? Wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Waar jij gaat werken
Via Faber ga je als vakman in de bouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze accountadviseur in Amersfoort Sjoerd helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten