Sensire

Verzorgende IG - Revalidatie De Flank - Zutphen

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als Verzorgende IG?

Als Verzorgende IG draag je samen met jouw collega’s bij aan het herstel van de cliŽnten op de afdeling Revalidatie. Jij bent, samen met jouw collega’s, het eerste aanspreekpunt voor de cliŽnten en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat onze cliŽnten kunnen revalideren. Gedurende de dag ondersteun je de cliŽnten: je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Er zijn verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding en oefenmomenten op de afdeling.

De afdeling De Flank is een onderdeel van Revalidatie en Herstel, valt onder de Revalidatieafdelingen en is een tijdelijk verblijf voor cliŽnten die niet thuis kunnen revalideren of te ernstige klachten hebben. Door de zorgprofessionals en de verschillende behandelaren wordt 24 uur zorg verleent gericht op herstel, de client staat hierbij in het middelpunt. De zorg wordt verleend vanuit het oogpunt waar de kansen voor de client liggen. Elke client heeft zijn eigen doel en met behulp van verschillende disciplines, wordt deze ondersteund in het behalen van die realistische doelen. Zelfzorg en eigen regie is het uitgangspunt van waaruit de zorg verleend wordt. Samen met de client, streeft de afdeling naar een optimale gezondheid en dragen wij bij aan een zo autonoom mogelijk leven. De nadruk van de zorgverlening ligt bij het ondersteunen bij allerdaagse zelfzorg. Een veilig terugkeer naar huis is onze uitgangspositie en waar dit niet mogelijk is, streven wij naar een passende woonvorm waar de client zich veilig en thuis voelt. Op de afdeling is plaats voor in totaal 21 cliŽnten.

Wie ben jij?

Jij komt het beste tot je recht op een dynamische afdeling waar geen enkele dag hetzelfde is. Je laat je niet gemakkelijk uit het veld slaan. Kortom je staat stevig in je schoenen.

Als verzorgende IG op de revalidatieafdeling werk je met je handen op de rug, je stimuleert en motiveert de cliŽnt naar zelfstandigheid waar kan. Werken op onregelmatige tijden, zoals weekenden en nachten, zijn voor jou geen probleem, dat hoort er immers bij!

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we van jou de volgende praktische zaken:

  • Je hebt minimaal het mbo-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij aanvang of na aanvraag te overleggen;


Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale werksituatie. Wil je veel uren werken? Wij kunnen jou een vaste basis bieden in een vast team met daarbij de mogelijkheid om je in te schrijven op openstaande diensten in jouw eigen team, een team op dezelfde locatie of een andere locatie. Ga je liever voor de combinatie revalidatie, somatiek en PG? Ook dat kan! Kortom: vast ťn flexibel werken op de momenten zoals jij graag wil. Voor de afdeling Revalidatie De Flank kunnen we je maximaal een contract van 24 uur per week bieden.

De functie Verzorgende is ingeschaald in FWG 35 (excl. 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Op basis van jouw wensen bepalen we samen het aantal uur en het gewenste dienstverband.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Marian Bergsma, teamcoordinator, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire