Vermaat Servicekantoor BV

Floormanager

Details van de functie

Logo Hey operationeel leidinggevende! Op zoek naar een toffe uitdaging? Bij het mediapark in Hilversum kun je los. Jij bent namelijk hét gezicht voor alle crewleden en opdrachtgevers op de vloer. Samen met de chef-kok en een klein maar gezellig team zorg jij ervoor dat de crew zich thuis voelen als ze aanschuiven voor het eten. Een veelzijdige en zelfstandige functie is wat jij hier kunt verwachten. Affiniteit met het koken van de heerlijkste gerechten? + 1 voor jou!

Iedere dag tussen bekende mensen werken? Op het Media Park in Hilversum kan het! Voor diverse televisieprogramma?s verzorgen wij de lunch en het diner. Daarnaast organiseren wij te gekke events, bbq?s en borrels. We zijn gespecialiseerd in crewcatering, catering tijdens op- en afbouwdagen en publiekscatering.

Ons team? Super gemotiveerd en gastvrij! Ieder dag zetten we ons in om elke gast met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. We hebben regelmatig te maken met pieken en rustige periodes, omdat we afhankelijk zijn van de opnames. Gelukkig houdt iedereen het overzicht, blijft het hoofd koel en loopt alles op rolletjes.

Wist je dat Beach Club Hub ook onderdeel is van deze locatie? Het is een hippe strandtent aan de blusvijver op het mediapark. Een unieke locatie voor diverse partijen en events.

Werk je op een OSP locatie, dan lever je een duurzame bijdrage in de wereld van eten en drinken. Hier hebben we namelijk groene concepten. We koken veel meer vegetarisch en met biologische producten. Nog een paar leuke extraatjes aan werken in de bedrijfshoreca: je werkt tijden kantoortijden, in een vast team en hebt veel contact met vaste gasten.Jouw functie als floormanager

Een gemotiveerd en gastvrij team, een keurig nette zaak en een assortiment waar je van gaat watertanden. Dat is wat een gast ervaart als jij aan het werk bent als floormanager. Als rechterhand van de horecamanager zet jij je in om elke gast met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en bent aanspreekpunt voor het team én voor je gasten. Bij drukte raak jij niet in paniek: je houdt overzicht en zorgt dat het team weet wat er van hen wordt verwacht. Je steekt natuurlijk ook zelf je handen uit de mouwen op de vloer.

Als trotse meewerkend voorman/voorvrouw zorg je ervoor dat jouw visie op goed gastheerschap en gastvrijheid in de praktijk wordt gebracht door het team. Naast je werk op de vloer assisteer jij de horecamanager bij de administratie, bestellingen en roosters. Ook denk je mee over acties om meer gasten te genereren, vaste gasten te verrassen, het assortiment te verbeteren of de gastbeleving naar een nog hoger plan te tillen. Kortom: je leert alle facetten van het runnen van een eigen horeca onderneming kennen. En dat is natuurlijk heel interessant voor jouw toekomst.

Jouw ingrediënten

 • Je hebt enkele jaren (leidinggevende) ervaring in de in de horeca en wilt nu de volgende stap zetten en je ontwikkelen op in een leidinggevende functie.
 • Leidinggeven en collega's enthousiasmeren zit in jouw natuur.
 • Met jouw kennis en creativiteit weet je goed in te spelen op de verschillende gasten en ben je continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
 • Je bent leergierig en gaat altijd voor de extra stap.
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
 • Vrienden en familie vinden jou op en top gastvrij.
 • Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
38
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV