DIT personeel

Calculator Nieuwbouw

  • Vacature
MBO
  • Zuid-Holland
Sliedrecht
14 juni 2021

Details van de functie

Logo Als je mag kiezen: Calculator zijn in de woningbouw, utiliteit of onderhoud en renovatie? Nieuwbouw?! Goede keuze?

Deze middelgrote bouwondernemer is specialist op het gebied van woningbouw, utiliteit en beheer en onderhoud. Mocht het op een later moment zijn dat jij je zelf verder wilt ontwikkelen richting in een andere sector is dat intern gewoon mogelijk. Binnen deze organisatie wordt er gekeken en geluisterd naar de collega?s, dit om er voor te zorgen dat je op de juiste plek terecht komt. Het bouwen begint altijd bij de interne mensen. De kwaliteit die intern gerealiseerd wordt is een afspiegeling van een succesvol bouwproject.

Ter uitbereiding zijn we op zoek naar een collega Calculator. Je weet raad met het bepalen van de bouwkosten, van schetsontwerp tot de uitvoeringsfase. De projecten die je gaat calculeren komen uit eigen beheer, bouwteamprojecten en aanbestedingsprojecten.

Je bent als calculator de adviseur op prijstechnisch gebied. Aan de hand van het bestek, tekeningen en andere gegevens stel je zelfstandig kostprijsbegrotingen op. Je richt je met name op de nieuwbouw van woningen. Daarnaast vraag je offertes op bij leveranciers en onderaannemers en behandel je meer- en minderwerk. Je planvoorbereider zal je eventueel voorzien van technische kennis.

Functie-eisen

?MBO/HBO Werk en denk niveau richting Bouwkunde
?Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
?Je hebt een goed commercieel inzicht
?Je ben communicatief vaardig

Wat wij bieden

?Concurrerend salaris
?Veel aandacht voor jouw ontwikkeling
?Laptop, telefoon en lease auto
?CAO Bouw UTA als uitgangspunt
?Bouw pensioen

Over ons

Bij DIT Engineering verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schilders branche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. Detachering, werving & selectie n het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kader functies. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature f over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met Danil Lamandassa (Recruiter Engineering) op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail] Gebruik de button ?Solliciteer direct? om direct te reageren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel