Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Goed werk leveren in de bouw! Werken als timmerman/ timmervrouw binnen in een strak en goed georganiseerd bedrijf? Werken als timmerman/ timmervrouw en werken op mooie uitdagende en langdurige projecten in de bouw in jouw directe omgeving? Dan is deze vacature interessant voor jou.

Bij Faber Personeel kan je al je talenten in de bouw als timmerman/ timmervrouw laten zien of verder ontwikkelen. Ben jij de ervaren timmerman/ timmervrouw die de lijnen uitzet en collega’s graag verder wil helpen in het vak of ben je juist de timmerman/ timmervrouw die klaar is voor de volgende stap.

Bij deze opdrachtgever vind je door de diversiteit en grootschaligheid van de projecten veel mogelijkheden als timmerman. Je gaat aan de slag op projecten die er toe doen in maatschappelijk belang . Je werkt met name op uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken en zorg. Dat doen zij voor o.a. gemeenten, corporaties, zorginstellingen en andere opdrachtgevers.

Positieve inbreng, leergierigheid en werken in een team zijn vanzelfsprekend voor jouw. Voor een groot project kan je per direct aan de slag en helpen we je graag verder.

Ben jij de kandidaat?
Ben je enthousiast geworden met de volgende bovengenoemde werkzaamheden en herken jij je als timmerman/ timmervrouw in de onderstaande eigenschappen. Dan is dit jouw kans!
 • Je hebt passie voor het vak als timmerman/ timmervrouw en wilt jezelf blijven ontwikkelen en jouw kennis over te dragen;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de bouw;
 • Toont je initiatief en draag verantwoordelijkheid voor je werk;
 • Je vindt het leuk om maatwerk te leveren!

Wat wij bieden
Als timmerman/ timmervrouw bieden we je een vaste baan in de bouw, zekerheid, goede en heldere voorwaarden, dit betekent:

 • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de EUR2400,00 - EUR3400,00 / maand;
 • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
 • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
 • 25 vakantiedagen;
 • 20 ATV dagen;
 • 3 kort verzuim dagen;
 • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast bieden wij jou meerdere opleidingen per jaar aan en spaar jij als timmerman/ timmervrouw bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Wij hebben persoonlijk contact tijdens werk maar ook op onze borrels en uitjes. Wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Waar jij gaat werken
Jij en je koppel timmerman/ timmervrouw komen te werken bij een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in de regio Eindhoven. Met ruim honderd mensen ontwikkelen en realiseren zij sinds 1987 uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken en zorg. Dat doen zij voor gemeenten, corporaties, zorginstellingen en andere opdrachtgevers.

Meer weten?
Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij? Solliciteer dan direct via de knop Direct Solliciteren. Heb je nog vragen over deze vacature, dan ben ik bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]. Ook als je twijfelt of deze vacature bij je past mag je altijd bij ons langs komen. De koffie staat altijd klaar!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten