Isero B.V.

Assistent Inkoper

  • Vacature
  • Fulltime baan
HBO
  • Zuid-Holland
Waddinxveen
14 mei 2021
30 juni 2021

Details van de functie

Logo Isero B.V. is een sterk groeiend bedrijf en we zijn voor de uitbreiding van ons inkoopteam op zoek naar een inkooptalent die graag opgeleid wil worden tot een zelfstandige inkoper!

Heb je al enige ervaring met inkoop en category management en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Reageer dan snel op deze vacature!

Assistent Inkoper
Wij zijn van mening dat je klanten alleen de beste service kunt verlenen als iedereen nauw samenwerkt, intern én extern. Daarom zoeken we een nieuwe collega die met plezier en enthousiasme de uitdaging aan wil gaan om als assistent inkoper opgeleid te worden tot strategisch Inkoper. Is dit jou op het lijf geschreven? Dan willen wij jou in ons team!

Wat ga je doen?
In een dynamische organisatie word je als assistent inkoper opgeleid via junior tot strategisch inkoper en de spil van de organisatie binnen jouw productenpakket. Jij wordt dé professional die kennis van zaken heeft op het gebied van jouw productgroepen. Samen ga je voor het beste rendement. Isero werkt nauw samen met toonaangevende leveranciers van A-merken. Het succes komt uit het intensief benutten van synergievoordelen in de keten, waardoor het rendement op jouw productgroep verder kan stijgen. De standplaats voor deze functie is ons splinternieuwe DC in Waddinxveen, waar ook alle stafafdelingen zijn gevestigd. Je komt dus in een moderne werkomgeving terecht met collega’s die jou graag wegwijs gaan maken binnen Isero en het team van Inkoop. Je wordt direct aangestuurd door de Manager Inkoop.

In eerste instantie ondersteun je de strategisch inkopers op commercieel en administratief gebied met als doel samen met de strategisch inkopers het beste rendement te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het actueel houden van het artikel en leveranciers bestand .

Je maakt je eigen analyses, komt met verbeterplannen, bent mede bepalend in het opstellen van assortimentsplannen en draagt mede zorg voor de implementatie en onderhoud hiervan. Daarbij zorg je voor een goede commerciële presentatie van jouw assortimenten.

Verder zorg je voor de juiste voorraadniveaus in het DC, van waaruit de vestigingen worden beleverd. Hierbij werk je intensief samen met collega inkopers, data- en voorraadbeheerders en de spacemanager. Tot slot bedenk je in overleg met de strategisch inkopers actieplannen en neem je initiatief voor promotie in folders, internet en instore communicatie en activatie.

Wie zoeken wij?
*Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met NEVI I
*Ook heb je bij voorkeur enige werkervaring in een functie als assistent Inkoper of vergelijkbaar
*Je bent analytisch en bezit een sterk cijfermatig en commercieel inzicht
*Je weet waar de kansen en bedreigingen zitten en reageert hier proactief op. Het inspireren van mensen, zowel collega’s als leveranciers, gaat jou goed af.
*Daarnaast ben je communicatief sterk en kun je goed samenwerken in een multidisciplinair team. Je bent in het bezit van rijbewijs B
*Tot slot spreek en schrijf je, naast uitstekend Nederlands, goed Duits en Engels.

Wil jij werken bij de leukste ijzerwarengroothandel van Nederland? Werken bij Isero is altijd samenwerken. Een informele en collegiale werkomgeving. Met volop ontwikkelkansen, een goede werksfeer en véél ruimte voor jouw eigen invulling en initiatief. Draag jij graag met passie, plezier en enthousiasme bij aan de mooie (bouw)projecten van onze klanten? Lees dan meer over werken bij Isero en ontdek onze vacatures.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Isero B.V.
Contactpersoon:
Natalie de Waard
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Isero B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.