Zorggroep Sint Maarten

De leukste bijbaan voor zorgstudenten in Friesland

 • Vacature
 • Bijbaan
VMBO
 • Friesland
Heerenveen, Joure
17 mei 2021
31 december 2021

Details van de functie

Logo Praktijkervaring opdoen én lekker bijverdienen!
Voor de zorg hoeven we je natuurlijk niet meer enthousiast te maken. Als student verzorgende IG of verpleegkundige heb je al gekozen voor de mooiste sector die er is. Nu alleen nog de leukste bijbaan waarin je alles wat je op school leert, meteen in de praktijk kan brengen én lekker kan bijverdienen. Bij Zorggroep Sint Maarten bieden we je nu een geweldige kans om naast je studie in de praktijk te ervaren hoe waardevol het is om in de ouderenzorg te werken. En als kers op de taart bieden we je nu al uitzicht op een vaste baan na je studie!

Kortom, we bieden je:
 • De kans om alles wat je leert meteen in de praktijk te brengen
 • De mogelijkheid om in goed overleg je eigen uren in te delen
 • Volop ruimte voor jou talent
 • Waardevolle werkervaring
 • Uitzicht op een vaste baan na je studie

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Plezier hebben in je werk vinden we essentieel. Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Je krijgt bij Zorggroep Sint Maarten dan ook volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten ook graag een stapje extra voor elkaar.

Wat ga je precies doen?
Speel een potje rummikub met de bewoners in de huiskamer of ga terug in de tijd en kijk mee met mevrouw Kamphuis in haar fotoalbum. En misschien heb je zelf een verrassende hobby die je met onze bewoners wilt delen. Als student verzorgende IG of verpleegkundige krijg je de unieke kans om mee te draaien in de zorgteams van onze locaties of onze wijkteams in de thuiszorg. Je helpt bij de ADL-handelingen en steekt ook bij welzijnsactiviteiten en de maaltijden de handen uit de mouwen. Afhankelijk van jouw studiejaar overleggen we met welke andere werkzaamheden jij nog meer kunt bijdragen aan het welzijn en geluk van onze bewoners en ambulante cliënten.

Dit vragen wij van jou:
 • Je volgt een opleiding tot verzorgende IG of verpleegkunde;
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken;
 • Je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee;
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is.

En dit hebben we voor jou in petto:
Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Afhankelijk van hoe ver je in je huidige studietraject bent, word je salaris bepaald. Dit zal liggen tussen de €10,50 en €15,00 bruto per uur. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals korting op je zorgverzekering, aanmelding bij pensioenfonds PFZW en met fiscaal voordeel kan je een (elektrische) fiets, tablet of laptop en cadeaubonnen aanschaffen. Of je laat de contributie van je sportschool of sportvereniging verrekenen. Natuurlijk is het belangrijk dat je naast je studie en werk voldoende tijd overhoudt voor je persoonlijke ontspanning. We stemmen de uren en werktijden dan ook altijd in goed overleg met elkaar af.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Zorggroep Sint Maarten
Contactpersoon:
Afdeling HRM
E-mailadres: