Vermaat Servicekantoor BV

Personeelsplanner

Details van de functie

Logo Hey planner! Match jij onze horeca toppers aan de juiste events en partijen? Als personeelsplanner ben jij verantwoordelijk voor het invullen van openstaande (tijdelijke) functies/diensten bij onze diverse horecalocaties, maar vooral voor Lab X Kitchen. Je borgt de kwaliteit en gaat op zoek naar pareltjes. Je standplaats is in Diemen, maar je zult ook 1 a 2 dagen op het servicekantoor in IJsselstein zijn, omdat je een schakel bent tussen planbureau en Lab X Kitchen. Bouw jij met ons mee?

Lab X Kitchen is hét kennis centrum op het gebied van culinaire en vaktechnische ontwikkelingen en zijn wij de centrale productiekeuken voor Vermaat Groep breed. Wij creëren, faciliteren en produceren hier F&B voor onze verschillende merken. Van ons Voilá concept tot Vermaat partyservice, niets is hier te gek! We werken hier volgens efficiënte productieprocessen en deze worden geborgd door een ISO gecertificeerde werkmethodiek.

Het team van Lab X Kitchen bestaat uit 30 professionals. Van chef?s tot chauffeurs en van operationele collega?s tot collega?s uit het team van qualitity & safety. Eén ding hebben we allemaal gemeen we hebben een enorme liefde voor eten en drinken en gaan voor het allerbeste resultaat.

Wij specialist zijn in premium delivery, convienvce en partyservice? Daarnaast zijn wij de grootste darkkitchen in de omgeving van Amsterdam en streven we ernaar dat we straks 10.000 gasten per dag kunnen voorzien van top eten en drinken!

Vanuit de productiekeuken in Diemen werken wij voor de merken: Voilá, day, STACH, Food Express, Vermaat Partyservice en Food Fantasies. Lab X Kitchen is 7 dagen per week geopend.

Jouw collega over werken bij VermaatJouw werkdag als personeelsplanner

Als planner draag jij zorg voor een optimale personeelsplanning die grotendeels bestaat uit eigen Vermaat medewerkers en wordt aangevuld met uitzendkrachten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze locaties, medewerkers en de uitzendbureaus. In deze rol bestaat 20% van jouw werkzaamheden voor Lab X Kitchen. Denk aan het meedenken in de bezetting voor partijen en evenementen. Je bent hierbij ook aanwezig op locatie en bent een vraagbaak en bewaker van de kwaliteit.

In deze rol verwerk je personeelsaanvragen van locaties, stel je roosters op en communiceer je met alle betrokken partijen. Jij bent verantwoordelijk voor ??jouw?? eigen medewerkers (waar we nog flink in willen groeien) met alle bijbehorende HR taken. Denk hierbij aan het voeren van sollicitatiegesprekken, ziekteverzuim en het houden van functioneringsgesprekken.

Je werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats in Diemen maar ook op de kantoordagen van het planbureau in IJsselstein (1/2 dagen per week). Jij bent de schakel tussen Diemen en het Planbureau!

Jouw ingrediënten

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring in banqueting en events.
 • Ervaring met planmatig werken in de horeca- of evenementenbranche.
 • Creatief, flexibel, oplossingsgericht en kunt snel schakelen.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Interesse in de innovaties op gebied eten, drinken en mastieken en uitstraling en vind het leuk om Pinterest regelmatig te raadplegen.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
[afdeling]

Uren per week:
40
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV