Vermaat Servicekantoor BV

Leerling keuken BBL (niveau 2) - Provincie Noord-Brabant

Details van de functie

Logo Hey kok in spé! Wil jij klaargestoomd worden als een volwaardige kok? Bij het provinciehuis van Noord-Brabant kun je los! Hier kun je écht iets leren, kun je ''proeven'', krijg je een leuk team en kun je groeien. Van een basisbroodje tot een exclusief diner, jij gaat dit allemaal meemaken! Je werktijden zijn van 07.30 tot 16.00 uur. Wat voor jou? Lees meer en reageer!

Het Provinciehuis van de provincie Noord-Brabant bevindt zich aan de rand van het gemoedelijke ?s-Hertogenbosch. Het gebouw heeft 23 verdiepingen en ligt en prachtige omgeving. Wij verzorgen hier de horeca van een buffetrestaurant voor onze lunchgasten. Ook verzorgen we in het gehele pand diverse banqueting partijen.

Dit team staat voor echte Brabantse gezelligheid. De gemoedelijke en informele sfeer die op de locatie heerst, maakt dat je je meteen op je gemak voelt. Onze horecamanager Sander vindt het heerlijk om met dit team te werken dat bestaat uit enthousiaste medewerkers. Hij zorgt ervoor dat iedereen in zijn kracht staat en er een hechte band ontstaat binnen het team.

Wist je dat deze locatie beschikt over de zwaarste deur van Europa? Hij hangt voor de Statenzaal. Gelukkig kom je hem via een app met één vinger op de knop openmaken.

Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privéleven. Je werkt in vaste, hechte teams en hebt ook veel contact met vaste gasten. Wij hebben het bewust over horeca, en niet over catering. We volgen namelijk geen standaard cateringconcept. Zo heeft elke locatie iets unieks, wat jou meer vrijheid geeft.Jouw BBL stage

Je bent wel klaar met de schoolbanken, maar nog niet uitgeleerd. Je wilt vooral ervaring opdoen in de praktijk in op een leuke horecalocatie. Wij vinden het belangrijk dat onze stagiairs écht meewerken. Niet aan de zijlijn staan, maar juist samen met collega's de perfecte eet- en drinkbeleving voor onze gasten neerzetten. Tijdens je stage ontdek je jouw talenten én leer je alle ins en outs van het horecavak. Zo leer je in jouw stage meer over:
 • Gastvrijheid. Communicatie is belangrijk en je zorgt dat gasten zich welkom voelen.
 • Kassa werkzaamheden. Je helpt gasten met het afrekenen van hun bon of met hun producten.
 • Sociaal hygiënisch beleid en bijbehorende procedures.
 • Draag- en serveermethodes. Daar worden gasten blij van!
 • Gesprekstechnieken. Je weet gasten goed te adviseren.

Jouw groei
Wij vinden het vooral belangrijk dat je groeit en het beste uit jezelf haalt. Samen kijken wij naar wat je wilt leren en hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Naast goede begeleiding op jouw stageplek, kun je ook een kijkje nemen bij andere horecalocaties van Vermaat. Met zo?n 400 locaties zijn er genoeg mogelijkheden en kansen om ook na je stage te blijven of na school weer terug te komen.

Jouw ingrediënten

 • Je volgt een keuken gerelateerde BBL opleiding op minimaal niveau 2.
 • Je bent flexibel en creatief én hebt echt liefde voor het koksvak.
 • Je wilt DE kneepjes van het vak leren van onze professionals.
 • Je bent beschikbaar per september voor minimaal 32 uur per week (1 jaar).

Jouw pakket
 • Omdat je bij ons in dienst bent en werkt, ontvang je ook gewoon een salaris.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Je komt te werken voor één van de grootste horecawerkgevers van Nederland; een uitdagende leerplek met de juiste begeleiding!
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Blijf je daarna bij ons werken? Dan zijn er genoeg ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy!

Uren per week:
32
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV