Vermaat Servicekantoor BV

Allround (horeca) medewerker - STACH - Spring Real Estate Den Haag

Details van de functie

Logo Hey multitasker! De functienaam zegt het al. Jij bent een echte allrounder en houdt van afwisselend werk. Het ene moment help je bij de receptie, het andere moment maak je koffies of bereid je de lekkerste broodjes. Deze STACH locatie in het bedrijfspand van Spring Real Estate is brand new! Je mogelijke werktijden zijn van 07:30 tot 18:00 uur en je werkt van ma t/m vr. Ben jij flexibel inzetbaar? Word dan onze duizendpoot! Vermaat snapt dat jij in deze onzekere tijd meer zekerheid wilt. Daarom bieden wij jou een definitieve startdatum en ontvang jij een gegarandeerd salaris totdat de horeca weer open is.

In het kantoor van Spring Real Estate in Den Haag zit net onze nieuwste STACH locatie! Bij ons kunnen werknemers van Spring Real Estate terecht voor een overheerlijke en gezonde lunch en natuurlijk onze welbekende koffies. Deze locatie is doordeweeks tussen 09:00u en 17:00u geopend. Naast het runnen van onze foodshop helpen wij hier ook bij de receptie en banqueting.

Gedeelde passie voel je in alle teams van STACH. De combinatie tussen ťcht vakmanschap, nauwe samenwerking en ondernemerschap met een warme uitstraling; dat is wie wij zijn.

Wist je dat we in onze eigen keuken experimenteren met nieuwe combinaties? We werken met een mix van seizoensgroenten met nieuwe, hippe ingrediŽnten. We wisselen elk seizoen van menu en zijn altijd op zoek naar nieuwe producten of ingrediŽnten.

Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privťleven. Je werkt in vaste, hechte teams en hebt ook veel contact met vaste gasten. Wij hebben het bewust over horeca, en niet over catering. We volgen namelijk geen standaard cateringconcept. Zo heeft elke locatie iets unieks, wat jou meer vrijheid geeft.Jouw werkdag

?Goedemorgen!? Je kletst even bij met je collega over het weekend en bent dan klaar voor een leuke werkdag. De keuken is de eerste paar uur jouw domein, tijdens de lunch is er natuurlijk een piek moment dus je bereid alles voor zodat je klaar staat om te knallen. Je bereidt de lekkerste broodjes voor de gasten. Tussendoor help je ook nog bij de receptie met het ontvangen van gasten, inschrijven, pasjes uitgeven en je hebt contact met de huurders in het pand.
 • Verder komen klanten de hele dag door voor onze overheerlijke koffies, deze zet jij met liefde! Aan het einde van de dag maak je de winkel schoon zodat het weer netjes is voor de volgende dag. Lekker bezig! Dat multitasken past wel bij jou, lekker afwisselend! Die leuke werkdag is zeker geslaagd voor jou.

Jouw ingrediŽnten

 • Je hebt al enige ervaring in de horeca.
 • Je hebt een open en gastvrije houden.
 • Je bent een kei in multitasken; je switcht van receptie naar koffie maken naar een lunch draaien en pakt af en toe ook nog banqueting mee.
 • Je bent zelfstandig, netjes, neemt initiatief en bent flexibel.
 • Vanwege de receptie werkzaamheden is jouw Nederlands heel goed.

Jouw pakket
 • Een passend salaris, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
[afdeling]

Uren per week:
0 - 24
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV