Santé Partners

Jongerenwerker I Gemeente Westervoort

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
HBO
  • Gelderland
Westervoort
12 juni 2021

Details van de functie

Logo Ben jij betrouwbaar, ondernemend en creatief? Ga je doelgericht en oplossingsgericht te werk? En ben je in staat om vanuit de wensen van jongeren activiteiten te ontwikkelen? Lees dan snel verder. Stichting Mikado, onderdeel van Santé Partners, is een brede welzijnsorganisatie van de gemeenten Duiven en Westervoort. Wij bieden een grote diversiteit aan projecten diensten voor mensen in alle leeftijden. Ons doel? Zorgen mensen meedoen en zelfredzaam zijn. Dit doen wij vanuit de vraag van de inwoner. Samen zorgen we voor een mooiere & inclusieve samenleving.

Jongerenwerker - Gemeente Westervoort
28 uur per weekHet werk van de ambulant jongerenwerker vindt voornamelijk outreachend en plaatsgericht plaats. Jij als jongerenwerker observeert, legt contacten op straat, analyseert, activeert en coacht jongeren. Jij verbindt jongeren met partners in de wijk, professionals op het gebied van hulp- en dienstverlening, vrijwilligers, onderwijs, politie en gemeentelijke diensten. De werkzaamheden worden veelal solitair en in grote mate van zelfstandigheid uitgevoerd. Daarnaast ben je in staat om vanuit de wensen van jongeren, samen met jongeren, activiteiten te kunnen ontwikkelen op het gebied van vrijetijdsbesteding, overlastbestrijding en talentontwikkeling.
Word jij onze nieuwe praktische & enthousiaste jongerenwerker? Solliciteer via onze button. Solliciteren is mogelijk tot 31 mei. Neem voor meer informatie contact op met recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of gebiedsmanager José Verlaan via [stuur een e-mail]. Voor meer informatie kun je onze website www.mikado-welzijn.nl bezoeken.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in vrijheid…

Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners