Polvo b.v.

Commercieel medewerker bouwproducten in opleiding (BBL) Kruyt Zoeterwoude

 • Vacature
 • BBL-plek
MBO
 • Zuid-Holland
Zoeterwoude
19 mei 2021
1 juli 2021

Details van de functie

Logo Commercieel medewerker in opleiding (BBL)

Standplaats Kruyt Zoeterwoude | BBL-werkplek
‘’Ben jij op zoek naar een uitdagende organisatie waar jij jouw commercieel gerichte BBL-opleiding kan volgen? Wil jij alles leren over adviserend verkopen, en ons ruime en diepe assortiment? Lees dan snel verder!’’

Wat ga je doen?
Als Commercieel medewerker bouwproducten in opleiding (BBL) word je dé specialist in het adviseren en verkopen van ons uitgebreide assortiment gereedschappen, hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, elektra en nog veel meer! Je bent graag in contact met klanten, ook om gewoon een informeel praatje te houden. Je vindt het fijn de klant te adviseren over onze producten.

Tijdens het traject ga je gedurende jouw opleiding alles leren wat te maken heeft met verkopen, productpresentaties maken, winkelinrichting, klantcontact, ga zo maar door. Ook ga je kennis op doen van ons assortiment, zodat je na je opleiding jouw expertise in kan zetten en met de klant kunt meedenken tijdens zijn of haar zoektocht naar het juiste product. Want jij wilt, net als wij, dat de klant vanwege jouw goede advies de klant voor zijn volgende klus weer naar onze vestiging komt om advies te vragen. En daar krijg jij energie van!

Een greep uit je taken pakket:
 • Je leert om vragen van klanten te beantwoorden en klanten advies te geven over onze producten.. Bijvoorbeeld wat de verschillen zijn tussen verschillende soorten boormachines.
 • Je leert om prijsopgaven en offertes op te stellen.
 • Je leert om passende acties te bedenken om bepaalde artikelen tijdelijk te promoten in de vestiging.
 • Je leert hoe je de voorraad in de vestiging beheert zorgt dat de schappen gevuld blijven.

Wij bieden:
Een gezellig team waarin jij de kans krijgt jezelf nog verder te ontwikkelen en ideeën in te brengen. We zijn een informele maar ook serieuze organisatie die open staat voor jong talent. Wij leiden jou graag op tot een volwaardig Commercieel medewerker. Verder bieden wij:
 • Een salaris conform de cao Technische Groothandel.
 • Alle mogelijkheden om jou te ondersteunen gedurende jouw opleiding.
 • Prima arbeidsvoorwaarden, zoals personeelskorting op ons gehele assortiment, een fietsplan, een collectieve zorgverzekering via CZ en een nabestaandenuitkering. En ook kun je 100 leerzame trainingen volgen via Goodhabitz!
 • Afwisselende werkzaamheden in een klein team. Daarnaast hebben wij reguliere werktijden, waardoor je op tijd weer thuis bent. En je hoeft geen koopavonden te werken.

Over jou
Je bent erg leergierig en enthousiast ingesteld. En je bent communicatief sterk en sociaal. Verder herken jij jezelf in de volgende uitspraken:
 • Je lijkt het leuk om kennis op te doen van gereedschappen, hang- en sluitwerk, machines, persoonlijke beschermingsmiddelen en de vele meer artikelen. En deze artikelen te verkopen en adviseren aan jouw klanten.
 • Je bent graag in contact met mensen. Je stapt gerust op een klant af om een praatje te maken en een passend advies te geven.
 • Je volgt (of wilt graag volgen) een mbo-opleiding als verkoper (niveau 2), commercieel medewerker (niveau 3) of verkoopspecialist (niveau 3). Mocht je een andere commercieel gerichte opleiding volgen, kijken we ook graag naar de mogelijkheden.
 • Je bent woonachtig in de regio Zoeterwoude.

Over Kruyt (Onderdeel van Polvo BV)
Kruyt is al sinds 1890 een begrip in Leiden en omstreken. Nu ruim 130 jaar laten, telt het ondernemende Kruyt zes vestigingen in het westen van Nederland. Deze vestigingen zijn te vinden in Zoeterwoude, Bergschenhoek, Hoofddorp, Leiderdorp, Noordwijkerhout en Wassenaar. Met vakkundig en goed geschoolde medewerkers levert Kruyt deskundige kennis aan de klant. Mensen die graag klussen, vinden het heerlijk om bij Kruyt te komen snuffelen. In de vestigingen zijn altijd veel nieuwe en vooral ook innovatieve producten in huis.

Ijzerwarenvakhandel Kruyt is een groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen, machines, bevestigingsmaterialen en toegangscontrole en levert aan de professionele gebruiker in de bouw.

Kruyt is onderdeel van Polvo, een bv van een 14-tal gerenommeerde ijzerwarenvakhandels met 52 vestigingen door heel Nederland.

Heb je interesse?
Reageer dan op deze vacature en stuur je CV en licht in een motivatiebrief toe waarom jij dé geschikte Commercieel medewerker in opleiding (BBL) bent voor onze vestiging in Zoeterwoude! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pascal van Valen. Bel of stuur gerust een berichtje via WhatsApp naar [klik hier voor het telefoonnummer] .

Alle sollicitaties zullen met de uiterste vertrouwelijkheid in behandeling worden genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
extra info, p.vanvalen@polvobv.nl
Contactpersoon:
Pascal van Valen
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Polvo b.v. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.