Consolid

Vrachtwagenchauffeur C Albert Heijn in Tilburg

Details van de functie

Logo Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrachtwagenchauffeurs met het C Rijbewijs, ofwel naar bakwagenchauffeurs. Je gaat aan de slag voor onze opdrachtgever in Tilburg waarbij jij er voor gaat zorgen dat de filialen van de Albert Heijn weer aangevuld kunnen worden.

Jouw werkdag start dan ook in Tilburg tussen 04.00 uur en 08.00 uur. Uiteraard kan de dag niet starten zonder een kopje koffie en een gezellig praatje met collega's. Maar de plicht roept en zowel jij als jouw collega's gaan op pad om de filialen van de Albert Heijn tijdig te kunnen bevoorraden. De schappen in de winkels komen namelijk niet vanzelf vol.

De producten die je gaat afleveren bij de Albert Heijn staan in rolcontainers. Belangrijk is dan ook om deze goed in de wagen te zetten zodat ze niet verschuiven tijdens het rijden. Bij aankomst van het filiaal kan op de ritlijst worden gezien welke rolcontainers de wagen uit moeten. Het voordeel van Albert Heijn is dat je de rolcontainers alleen op de klep van de vrachtwagen hoeft te zetten. Zodra jij deze om laag hebt gedaan, zal het personeel van het filiaal de rolcontainer er af halen en naar binnen rijden. Mee helpen mag natuurlijk altijd!

Zodra de volle containers zijn geleverd bij het filiaal is het belangrijk om na te gaan of er ook lege containers mee terug moeten. Deze kunnen worden ingeklapt en in de oplegger worden gelegd. Jouw eindtijd van je werkdag staat eigenlijk vooraf al vast. Het kan mogelijk een halfuurtje eerder of later zijn, maar je eindtijd zal niet extreem afwijken van de aangegeven tijd. Dagelijks eindigt jouw werkdag tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Ideaal dus zodat je het thuisfront kan laten weten hoe laat je thuis bent!

Ben jij dé aangewezen persoon voor deze vacature? Solliciteer dan snel! Dat kan je doen door op de knop "solliciteer direct" te klikken of door heel simpel een whatsapp bericht te sturen naar [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden

Bij een mooie baan horen ook mooie arbeidsvoorwaarden, namelijk:
  • Bruto maandloon oplopend tot EUR2499,- o.b.v 40 uur
  • 50% Toeslag als je op zaterdag werkt
  • 100% Toeslag als je op zondag werkt
  • 8,33% Vakantiegeld
  • 25 Vakantiedagen op jaarbasis
  • Je bent zeker van inkomen aangezien je een contract mét urengarantie ontvangt
  • Gratis nascholing code 95
  • Goed inwerktraject zodat je niet in het diepe wordt gegooid
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid