Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij de timmerman die op zoek is naar afwisseling en zich graag bezig houdt met verschillende werkzaamheden? Werk jij graag samen met andere vakmensen en vind je het leuk om met klanten in contact te zijn? Dan nodigen wij je graag uit voor kennismakingsgesprek! Wij zijn op zoek naar een timmerman die op diverse projecten komt te staan op de eilanden Walcheren, Zuid- en Noord-Beveland.

Het is een veelzijdige functie waabij jij je vaardigheden van timmerman op verschillende terreinen kan laten zien. Werkzaamheden zijn o.a. het renoveren en restaureren van monumentenpanden, het aan- of uitbouwen van bestaande woningen en het verduurzamen van diverse panden. Heb jij een voorkeur voor een bepaald type project? Laat het ons weten en samen met de opdrachtgever passen wij jouw toekomstige klussen aan op jouw wensen. Onze opdrachtgever is vooral actief in Midden-Zeeland en beschikt over een eigen werkplaats. Hierdoor kunnen ze alle wensen van hun klanten vertalen naar op maat gemaakte oplossingen.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Lees dan snel verder!

Ben jij de kandidaat?
Omdat het werk zo divers is ben jij een timmerman- of vrouw die al wat ervaring heeft opgebouwd binnen het vak. Ook als jij als timmerman een specialisme hebt komen wij graag met jou in contact. Natuurlijk sta jij als vakman niet graag stil en wil jij je graag verder ontwikkelen. Je bent een timmerman die graag in teamverband werkt en je bent sociaal ingesteld. Je maakt graag een praatje met de klant, werkt nauwkeurig en je hebt een representatief voorkomen.

Omdat je op verschillende projecten komt te staan is het belangrijk dat je mobiel bent. Het hebben van een rijbewijs is daarom een harde eis. Ook een ander papiertje, het VCA certificaat, is belangrijk om in het bezit te hebben. Mocht je deze nog niet hebben dan is kan je deze via ons behalen.

Wat wij bieden
Afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten als timmerman bieden wij jou een salaris tussen de EUR2.500,- en EUR3.250,- per maand. Je begint bij ons met een flexibel contract en als de samenwerking goed verloopt dan geven wij jou graag een vast contract. Daarmee bieden wij jou werkzekerheid en een fijne werkplek voor de komende jaren. Naast dit salaris krijg je ook 25 vakantiedagen, vakantiegeld en bouw je vanaf dag één pensioen op.

Een kleine greep uit onze overige voorwaarden:
  • Diverse trainingen / cursussen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen
- Ieder jaar een gezellige zomer- en kerstborrel
  • Hulp bij het aanvragen van een hypotheek d.m.v. een perspectiefverklaring
  • Loyaliteitsprogramma

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je bellen of appen naar Marijn op [klik hier voor het telefoonnummer] . Mailen kan ook: [stuur een e-mail]

Graag horen we van je!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten