Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wij bij Faber Personeel hebben de gaafste projecten voor jou als timmerman. Krijg jij een lach op je gezicht van service en onderhoud projecten? Dan ben jij als timmerman bij Faber Personeel aan het juiste adres!
Voor deze vacature ga jij bijvoorbeeld aan de slag bij Roompot Bospark ’t Wolfsven. Daarnaast rijd jij een mooie bus van de zaak met een complete gereedschap set.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent de timmerman waar Faber Personeel naar op zoek is als jij al ervaring hebt in het vak. Daarnaast ben jij van alle markten thuis bent in service en onderhoud projecten. Het is belangrijk dat jij het fijn vind om alleen op pad te gaan. Natuurlijk maak je wel een praatje met de vakantiepark medewerkers en de bewoners van particuliere projecten.

Jouw dag als timmerman ziet er als volgt uit: Je rijdt met de bus naar het vakantiepark of particulieren waar jij gedurende de dag chalets en/of woningen gaat opknappen. Hierbij houd jij je onder andere bezig met houtrotreparaties, vervangen van houten kozijnen en hang- en sluitwerk.

Het is belangrijk dat jij in Oost-Brabant woont en je rijbewijs op zak hebt. Ben jij onze topper die de klussen perfect aflevert? Jij bent namelijk degene die de klussen perfect aflevert.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een salaris van 3200,- bruto per maand. Hierbij is het wel belangrijk dat jij zelfstandig inzetbaar bent en de klussen perfect aflevert. Daarnaast bouw jij vanaf dag 1 pensioen op. Faber Personeel laat de keuze aan jou of je wilt deelnemen aan het Stipp of Bpf pensioen. Wil je graag weten wat de verschillen zijn? Bij Faber Personeel vertellen we je dat graag. Kan jij ons overtuigen van jouw vakwerk als timmerman? Dan zijn wij zeker bereid om jou een vast contract te geven.

Verder vinden wij persoonlijke ontwikkeling super belangrijk. Faber Personeel geeft jou twee keer per jaar de mogelijkheid om een cursus en/of training te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwerker, houtrot en VCA cursus. Alles is mogelijk zolang jij het maar aangeeft!

Vanaf dag 1 bouw jij spaarpunten op. Met deze punten spaar je bijvoorbeeld voor leuke uitjes en gereedschap.

Bij Faber Personeel waarderen wij jou harde werken en dit laten we onder andere zien door het jaarlijkse kerstpakket en leuke gadgets voor thuis of op werk. Denk bijvoorbeeld aan een gereedschapstas, rugzak, lunchtrommel en zo kan ik nog wel even door gaan.

Vanaf het moment dat het weer kan staan wij te popelen om een leuke borrel te organiseren!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Enthousiast geworden over de vacature, dat snappen we! Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je bellen naar Lisa [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten