Vermaat Servicekantoor BV

Zelfstandig werkend kok

Details van de functie

Logo Hey keukenprins(ses)! Bereid jij de lekkerste burgers, broodjes en salades? Kom voor 32 uur werken bij STACH Overveen. Hier kun je rekenen op veel verantwoordelijkheid, creativiteit en kom je ook nog eens te werken in een jong team! Je bent flexibel inzetbaar en vind het geen probleem om ook in de avonden en in de weekenden te werken. Bak jij er wat moois van?

Bij ons kun je terecht voor al jouw favoriete producten. Van koffie tot zoetigheid en onze beroemde hamburgers. Onze burgers bestel je als ?make-your-own-burger-pakket? (leuk met de kids) of helemaal ready-to-eat met frietjes erbij. Natuurlijk hebben we ook kant-en-klaar boodschappen of kun je bij ons terecht voor een gezellig ontbijt, lunch, borrel of diner.

Gedeelde passie voel je in alle teams van STACH. De combinatie tussen ťcht vakmanschap, kwaliteitsproducten, nauwe samenwerking en ondernemerschap met een warme uitstraling; dat is wie wij zijn. Dit team bestaat uit 22 medewerkers en 1 storemanager. Met elkaar zetten wij iedere dag weer een topprestatie neer. Kom jij er ook iets moois van bakken?

Wist je dat deze locatie geopend is van maandag t/m zondag van 08.00 uur t/m 22.00 uur? Dat betekent lekker flexibel werken!

Werk je bij STACH, dan werk je in een jonge organisatie waarin elke dag anders is. Door de ruime openingstijden doordeweeks en in het weekend, heb je veel flexibiliteit in werktijden. En wil je doorgroeien binnen STACH of op een andere locatie van Vermaat? Top, wij stimuleren dat!Jouw werkdag als zelfstandig werkend kok

Het is donderdag en je bent weer klaar voor een leuke werkdag bij STACH. Na een kop koffie ga je naar jouw domein: de keuken. Je start met het klaarmaken van mise en place ? het weer is heerlijk dus we verwachten topdrukte.
 • Je zorgt er samen met het bedienend personeel voor dat de gasten op het terras niets tekortkomen. Alle borden die de keuken uitkomen zien er pico bello uit; jij bent onze culinair expert en je weer precies waar onze gasten van genieten. Van ontbijt tot diner. Als het restaurant en de keuken weer spik en span zijn praten we nog even bij met het team. Het was een geslaagde dag.

Jouw ingrediŽnten

 • Je hebt enige werkervaring in de keuken.
 • Stressbestendig en teamplayer zijn woorden die op jouw lijf geschreven zijn.
 • Je hebt kennis van de HACCP-regelgeving en bent bekend met de laatste foodtrends.
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
 • Net als ons vind jij teamsfeer heel belangrijk.
 • Jij staat open om alles je eigen te maken en laat je niet snel gek maken.

Jouw pakket
 • Een passend salaris, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
32
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV