Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wat jij als schilder gaat doen? Dat bepaal jij! Faber werkt in Noord-Holland samen met tig opdrachtgevers die de gaafste projecten hebben binnen gehaald, en daarom opzoek zijn naar de juiste schilder. Als jij bij ons op gesprek komt gaan wij samen kijken welke projecten het beste aansluiten bij jouw specifieke wensen als schilder. Want als jij blij bent, dan zij wij dat ook.
Gezien elke schilder zijn eigen wensen en behoefte heeft, probeert Faber maatwerk te leveren wat aansluit op ieders specifieke wensen.
Werk je het liefst bij een groter bedrijf in de randstad of misschien wel een kleiner bedrijf bij jouw in de regio? In een persoonlijk gesprek proberen wij dit samen met jou in kaart te brengen.

Ben jij de kandidaat?
Ervaring als schilder is voor onze opdrachtgevers veel belangrijker dan een opleiding. Als is een opleiding als schilder uiteraard altijd mooi meegenomen. Maar ben jij de allround schilder die aan een paar woorden genoeg heeft om te weten wat er verwacht wordt? Heb je daarnaast ook een rijbewijs dan zij wij opzoek naar jou.

Wat wij bieden
  • Een salaris tussen EUR2.500,- en EUR3.500,- bruto per maand
  • Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders
  • Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren
  • Trainingsprogramma's: VCA, houtrotcursus, hoogwerker cursus, etc.
  • Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Je spaart punten bij ieder uur dat je werkt!
  • Ieder jaar een gezellige barbecue en kerstborrel met al jouw Faber collega's!

Waar jij gaat werken

In een persoonlijk gesprek horen wij graag wat jij verstaat onder een prettige werkdag als schilder. Wat zijn jouw verwachtingen en wensen bij een bedrijf? Wat wil je graag qua werk, maar daarnaast ook belangrijk wat wil je liever niet in je werk? Graag gaan wij het gesprek met jou aan om een passende baan als schilder voor jou te realiseren bij het juiste bedrijf met het juiste werk wat jij als schilder zoekt.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden? Solliciteer dan snel! Of neem vrijblijvend contact op met onze accountadviseur Stephan, hij helpt je graag verder en is telefonisch te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] of per mail [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten