Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Jij bent al jaren schilder en geniet er nog steeds van om werk op te leveren waar je als schilder trots op bent. Maar wil jij meer zekerheid hebben in het werk wat je doet, maar daar ook optimaal voor beloond worden met een pensioen naar keuze? Dan zijn wij jou zaakwaarnemer waar jij als schilder naar opzoek bent. Wij verwoorden jouw wensen en verwachtingen naar een bedrijf wat helemaal aansluit naar hetgeen wat jij zoekt als schilder.
Werk je liever alleen of werk je liever in teamverband? Werk je liever in de nieuwbouw of werk je liever particulier? Wij helpen je graag jouw wensen te realiseren naar de werkelijkheid.

Ben jij de kandidaat?
Ervaring als schilder is voor onze opdrachtgever veel belangrijker dan een opleiding. Als is een opleiding als schilder uiteraard altijd mooi meegenomen. Maar jij bent de allround schilder die aan een paar woorden genoeg heeft om te weten wat er verwacht wordt.

Wat wij bieden
  • Een salaris tussen EUR2.500,- en EUR3.500,- bruto per maand
  • Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders
  • Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren
  • Trainingsprogramma's: VCA, houtrotcursus, hoogwerker cursus, etc.
  • Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Je spaart punten bij ieder uur dat je werkt!
  • Ieder jaar een gezellige barbecue en kerstborrel met al jouw Faber collega's!

Waar jij gaat werken

Graag horen wij in een persoonlijk gesprek wat jij verstaat onder een prettige werkdag als schilder. Wat zijn jouw verwachtingen en wensen bij een bedrijf? Wat wil je graag maar ook wat wil je liever niet? Graag gaan wij het gesprek met jou aan om een passende baan als schilder voor jou te realiseren bij het juiste bedrijf met het juiste werk wat jij als schilder zoekt.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden? Solliciteer dan snel! Of neem vrijblijvend contact op met onze accountadviseur Stephan, hij helpt je graag verder en is telefonisch te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] of per mail [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten