Continu professionals

AutoCAD tekenaar

Details van de functie

Logo Heb jij een bouwkundige achtergrond en ben jij een expert op het gebied van werken in AutoCAD? Wil jij werken aan projecten die alles behalve doorsnee of routinematig zijn? Wil jij uitgedaagd worden om kwalitatief hoogwaardig werk te leveren? De orderportefeuille van dit bedrijf is goed gevuld, vandaar dat ze op zoek zijn naar iemand die het team kan aanvullen en versteken. Je komt terecht in een warm bad waar geen dag is hetzelfde aangezien je gaat werken aan een breed scala aan projecten. Denk hierbij aan een ondersteuning voor muziekboxen op een festival of evenement tot aan de ondersteuning voor een groot utilitair pand. Je werkt niet alleen aan nieuwbouwprojecten, maar ook aan renovaties voor woningen en bedrijfspanden. Samen met jouw collega?s laat je door heel Nederland tevreden opdrachtgevers achter.

Functie eisen
Om deze functie van AutoCAD tekenaar goed te kunnen beoefenen is het belangrijk dat je ervaring hebt met werken in AutoCAD. Wij zoeken iemand die zichzelf graag verder wil ontwikkelen en daarbij graag zowel zelfstandig als in teamverband wil werken. Voldoe je daarnaast aan de onderstaande voorwaarden, solliciteer dan direct! Afgeronde opleiding MBO of HBO bouwkunde opleiding; Minimaal 3 jaar werkervaring.

Arbeidsvoorwaarden
Wanneer je gaat werken bij een dit bureau, dan kun je ervan uitgaan dat je een salaris krijgt dat meegroeit met jouw toegevoegde waarde. Continu is een technisch intermediair in de Bouw en Industrie en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature wordt behandeld vanuit de Continu vestiging in Eindhoven, ons hoofdkantoor waar we ons specifiek richten op bouwkunde. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

Info over het bedrijf
Dit bureau is een technisch ingenieursbureau dat projecten ontwerpt en uitwerkt. In het verlengde daarvan verzorgen zij inspecties en leveren adviezen, ondersteunen zij bij ontwikkeling van nieuwe producten en arbeidsmiddelen of bijscholing van medewerkers. Zij zijn ook actief in de evenementenbranche. Je komt te werken in een team met gedreven professionals, het is een omgeving waarin je veel kunt leren en een goede doorontwikkeling kunt maken. De projecten waar je aan komt te werken zijn alles behalve doorsnee of routinematig, dus daarin krijg je veel afwisseling en word je uitgedaagd om kwalitatief hoogwaardig werk te leveren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals