Continu professionals

Calculator

Details van de functie

Logo Je houdt je als Calculator bezig met bieden van technische en financiŽle calculaties binnen de afdeling Engineering. Je beoordeelt zelfstandig en in overleg met het Hoofd Verkoop Binnendienst of een offerteaanvraag wordt gehonoreerd. Dit doe je zelfstandig en door contacten te onderhouden met je team, de binnendienst, externe klanten, engineersbureaus en opdrachtgevers. Hierin werk je samen met 15 collega's die de functie van Tekenaar/Constructeur uitoefenen.

Functie eisen
Een afgeronde opleiding MBO Bouwkunde;Kennis van systemen als Revit, Bluebeam, AutoCad;Kennis van Microsoft Office;

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken bij een mooie organisatie waarbij je jezelf kan uitdagen en er veel mogelijkheid is tot zelfontwikkeling. Bij de start ontvang je een salaris dat wordt bepaald op basis van ervaring en opleiding. Je ontvangt een jaarcontract vanuit Continu met een duidelijk perspectief om daarna in vaste dienst te treden.

Info over het bedrijf
Deze organisatie is producent en totaalleverancier van diverse ruwbouwproducten; vloeren en wanden, EPS-producten en wapeningsstaal. Het breed scala aan producten vinden hun toepassing voornamelijk in de woning- en utiliteitsbouw. Zij bieden een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen een mooi familiebedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor eigen initiatief en je werkt samen in een team met fijne collega?s.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals