Continu professionals

Zelfstandig Calculator Bouwbedrijf Vrolijk

Details van de functie

Logo Als calculator ben je onderdeel van het projectteam en werk je nauw samen met collega?s op de afdeling calculatie. Als calculator sta je aan de basis van de projecten. Als calculator heb je een zelfstandige rol waarin je verantwoordelijk bent voor projecten, deze zelfstandig op moet kunnen pakken en daar met volle focus mee aan de slag kunt. Je moet in staat zijn om de werkbegroting en de complete kostprijsbegroting van de projecten binnen de gestelde termijn op te stellen.Je beoordeelt ten behoeve van de calculatie aanvraagdocumenten onder meer op contractuele aspecten en risico?s, selecteert de leveranciers, onderaannemers en/of derden en vraagt offertes aan en beoordeelt ontvangen offertes op basis van de contractdocumenten.

Functie eisen
Vanwege de hardwerkende mentaliteit zijn we op zoek naar een bouwkundige die graag met de organisatie mee wil groeien en ervaring heeft met calculeren. Wat breng je mee voor deze functie?Woonachtig in Brabant of Zuid-HollandMBO of HBO werk- en denkniveauMinimaal 3-5 jaar ervaring als calculatorPraktisch ingesteldCijfermatig inzicht en analytisch vermogen

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van ervaring zal een salaris worden geboden met een duidelijk perspectief om verder te groeien. Je ontvangt een goed arbeidscontract via Continu met de duur van een jaar, inclusief de gunstige voorwaarden conform UTA Bouw cao (BPF Bouwpensioen, 25 vakantiedagen, 15 ADV dagen etc.). Na een positieve periode van een jaar is het de intentie om in vaste dienst te treden.

Info over het bedrijf
Voor Bouwbedrijf Vrolijk zijn we op zoek naar een Bouwkundig Calculator. Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze opdrachtgever een werkvoorbereider als aanvulling op het team. Ze zijn een speler van formaat met EUR 280 miljoen omzet, maar dragen nog wel de sfeer van een familiebedrijf. Ze werken hard en we bouwen met lef (work hard play hard). Ze zijn innovatief en streven altijd naar het allerbeste, maar wel binnen een informele sfeer van saamhorigheid. Ze zijn één team en staan voor elkaar klaar. Ze hebben voldoende diversiteit in de projecten; bedrijfshallen, bioscopen, distributiecentra, woningbouw en service- en onderhoud. Ze verzorgen een totaalpakket van schetsontwerp, definitiefontwerp, het vergunningstraject en toetsing aan het bestemmingsplan tot de daadwerkelijke oplevering.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals