Continu professionals

Technische Starters opgelet!

  • Vacature
MBO
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
1 augustus 2021

Details van de functie

Logo Wij zijn op zoek naar techneuten met een technische MBO 2/3/4 in de richting van Werktuigbouwkunde, Automotive, Mechatronica, Elektrotechniek, Maritiem, Lucht- en ruimtevaart of een soortgelijke studie. Technisch talent dat klaar is voor een eerste échte baan na de studie of een mooie tweede stap! Hierbij kan je denken aan functies als:Machinebouwer/assemblage (machinelijnen, hightech, robotica)Service/onderhoudsmonteur (liften, deuren, schepen, grondverzet, hoogwerkers)Monteur Technische Dienst (industrie, productieomgeving, logistiek)Lasser, bankconstructiewerker, metaalbewerker, frezer, draaier (CNC, RVS, ijzer, staal)

Functie eisen
Het belangrijkste is dat je de wil hebt om samen een leuke en bij jou passende baan te vinden. Verder is het mooi als je jezelf herkent in:Technische studie achtergrond richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, AutomotiveZin om aan de slag te gaan en je eerste werkervaring na je studie op te doen!Woonachtig in regio Zuid-Holland

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van jouw niveau en het type functie waar je interesse in hebt, horen daar natuurlijk mooie voorwaarden bij! Dit stemmen wij af op jouw skills en het werk wat je gaat doen. Tegenover hard werken staat uiteraard een mooie beloning. Als we samen jouw droombaan vinden, worden we eerst collega's en werken we samen toe naar jouw eerste vaste baan.

Info over het bedrijf
MTS starters en bedrijven met elkaar verbinden. Daar zet Continu zich dagelijks voor in en halen wij energie uit! Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor (of digitaal) brengen wij je in contact met het juiste bedrijf voor de functie die bij jou past.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals