Continu professionals

Mechatronica monteur

Details van de functie

Logo Als mechatronica monteur verricht je de ene dag gepland preventief onderhoud en de andere dag help je collega?s in de productie uit de brand door het oplossen van storingen. Een verdere takenpakket:Uitvoeren van correctief en preventief onderhoud aan het machinepark.Oplossen van storingen. Voorbereiden, uitvoeren en controleren van werkorders.Uitvoeren van onderhoudsinspecties.Begeleiding monteurs van andere firma?s bij uitvoering werkzaamheden.Je voert modificaties uit welke jij zelf of de organisatie heeft aangedragen.Up-to-date houden van tekeningen, schema?s en software.Je bent bereid om eventueel in de 2 ploegendiensten mee te draaien. Eens in de zoveel tijd heb je consignatiedienst.

Functie eisen
MBO 4 Mechatronica of gerelateerde opleiding.PC, PLC en besturingstechnieken kennen geen geheimen voor jou.Zowel mechanisch als elektrisch ben je goed onderlegd.Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in een productieomgeving.Taalvaardigheid in Engels of Duits.Je hebt een open en eerlijke communicatie stijl.Je bent een teamplayer met een flexibele instelling.

Arbeidsvoorwaarden
40-urige werkweek.Markconforme arbeidsvoorwaarden.Moderne productietechnieken en uitgebreid machinepark.Ruimte om jezelf te ontwikkelen.Informele werksfeer.Ruime inwerkperiode.

Info over het bedrijf
Dit bedrijf is een modern en middelgroot bedrijf, dat binnendeursystemen ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt, produceert en monteert. Het productieproces kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering. Het bedrijf biedt klanten een totaaloplossing. De bedrijfsvoering wordt gestuurd op basis van integraal Performance Management. Collega?s hebben hoogfrequent invloed op de werkzaamheden via deelname aan focusoverleg aan verbeterborden.SollicitatieprocedureContinu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn verstandig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke antwoorden moet ik voorbereiden? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.Het gaat om een functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Zorg dat je deze kans op een niet mist en klik direct op de "Solliciteer" knop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals