Continu professionals

Werkvoorbereider/Planner Beheer & Onderhoud (Hengelo)

Details van de functie

Logo Kom werken bij het meest familiaire installatiebedrijf van Twente!Ben jij geboren voor een functie waar je alle balletjes hoog moet houden? Kan jij goed ad-hoc schakelen, aansturen waar nodig en ben je administratief goed onderlegd? En heb jij natuurlijke de veel benodigde kennis van installatietechniek? Dan is dit de baan voor jou! Binnen deze functie ben je een zeer belangrijke schakel binnen het team van Service en Onderhoud. Je bent de rechterhand van de contractbeheerder en zorgt dat alle servicecontracten goed worden onderhouden. Deze contracten liggen qua waarde maximaal tussen EUR50.000 - EUR100.000, dus vallen echt onder onderhoud of 'kleine' modificaties . De functie is dan ook in de breedste zin van het woord. In principe ben je een planner, administratief medewerker, servicecoördinator en werkvoorbereider ineen. Zo is geen dag hetzelfde wat weer veel afwisseling geeft in je werk.Hier een korte greep van de werkzaamheden:Plannen en aansturen van de servicemonteurs;Kleine calculaties maken en opnames doen op locatie;Bestellen van materialen en controle op werkzaamheden uitvoeren;Alles administratief vastleggen en ondersteunen van de contractbeheerder.

Functie eisen
Voor deze functie zien wij graag het volgende in je terug:Een wil om te ontwikkelen, alles valt te leren, maar het moet wel uit jou komen!Een afgeronde MBO 3+ opleiding binnen de installatietechniek; Je hebt de kennis van werktuigbouwkundige installaties binnen de utiliteit;Je hebt al ervaring in deze of een soortgelijke functie;Ervaring met maken van calculaties (Synthess Atrium) en met facturatie of je kan dit snel je eigen maken;Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent stressbestendig, uiterst flexibel en sociaal!

Arbeidsvoorwaarden
Voor jij enorme inzet moet jij natuurlijk ook beloond worden! Daarom krijg je het volgende allemaal terug: Naast een goed salaris (EUR2800 - EUR3.400) kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; Je krijgt een leuke en zeer afwisselende functie met alle kansen om jezelf te ontwikkelen en ontplooien. Stilstaan is tenslotte achteruitgang! Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte lijnen en waar iedereen voor je klaar staat, want samen moeten we het doen! Hier zal je echt gewaardeerd worden voor je werk. Onder andere door veel leuke uitjes of borrels.

Info over het bedrijf
Werken bij onze opdrachtgever betekent werken met plezier, passie en trots bij een ondernemend installatiebedrijf. Met een hecht team van bijna 50 vakmannen en vrouwen, staan zijn dagelijks klaar voor de meest uiteenlopende klanten/opdrachtgevers binnen de utiliteit. Deze installateur kent een prettige en informele werkomgeving waar ruimte is voor zelfstandigheid en (persoonlijke) groei. Als installateur behoren ze bij een van de weinige bedrijven waar nog echt geluisterd wordt naar het personeel. En waar je altijd het gesprek kan aangaan met de directie door gewoon even naar het bureau toe te lopen. Je zal je wanen in een waar familiebedrijf waar iedereen elkaar goed kent en alle tijd en respect heeft voor elkaar. Dit zorgt ervoor dat je naast de uitdagingen van de werken altijd weer met een glimlach naar het kantoor gaat en vervolgens weer met een glimlach naar huis!Continu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn verstandig om te stellen? Welke dresscode hanteert een koploper eigenlijk? Welke antwoorden moet ik voorbereiden? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Zorg dat je deze kans op een technische uitdaging op het hoogte niveau niet mist!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals