Continu professionals

Internal accountmanager

Details van de functie

Logo In de rol van Internal accountmanager houd jij je bezig met de verkoop van complete installaties en alles wat daarbij komt kijken. Het kan zomaar zijn dat een klant binnen komt lopen met een vraag en daarbij is het belangrijk dat jij de technische know-how hebt om de klant te woord te staan. Deze kennis doe je tijdens je inwerkperiode op, maar een basis hierin is enorm mooi meegenomen. Een groot deel van jouw werk zal zich richten op het opstellen van offertes en het onderhouden van klantcontact. Dit doe je samen met nog drie collega's, altijd gezellig!

Functie eisen
In deze rol is het belangrijk dat je de nodige technische kennis hebt, een technische achtergrond is daarom ook een pré. Verder zijn de volgende punten belangrijk:HBO richting commercie of techniekSociaal en communicatief sterk

Arbeidsvoorwaarden
Afwisselende baanSalaris tussen de EUR2.500 - EUR3.900Flexibele werktijdenDoorgroeimogelijkheden25 vakantiedagen

Info over het bedrijf
Dit is een bedrijf wat zich bezig houd met alles binnen de watertechniek. Denk hierbij aan openbare ruimte, tuin & park, industrie, maar ook sportterreinen. Recent zijn ze naar een gloednieuw pand verhuist waarbij ze samen zijn gegaan met Perrot en hierdoor alles onder één dak hebben. Zowel hun magazijn, engineering als productie zit allemaal op dezelfde locatie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals