Continu professionals

Projectleider (brand-) beveiligingstechniek

Details van de functie

Logo Hey projectleider! Jij hebt een echte hands-on mentaliteit, bent graag nauw betrokken op de werkvloer en heb ook nog eens een gezonde passie voor brand- en beveiligingstechniek toch? Mooi! Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.Als projectleider beveiligingstechniek bij deze middelgrote installateur kom jij nauw samen te werken met de afdelingen E en W. Daarnaast weet jij de behoefte van de klanten in kaart te brengen, onderhoud je het contact met klanten en begeleid jij de projecten van A - Z. Jij bent pas tevreden als de klanten 100% tevreden zijn!Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:Voorbereiding, uitvoering, begeleiding en bewaking van de projecten.Nieuwe oplossingen voor klanten bedenken.Nieuwe opdrachten begroten, offreren en binnenhalen.Actief betrokken op de werkvloer, aansturen van de monteurs en aanspreekpunt voor alle betrokkene.

Functie eisen
Herken jij jezelf in de onderstaande punten? Dan ben jij de projectleider beveiligingstechniek waar wij naar op zoek zijn!Jij hebt ervaring met het managen van projecten binnen de brand- en beveiligingstechniek.Een opleiding gericht op beveiligingstechniek zoals MBV of TBV is een pré! Jij hebt een gezonde interesse in nieuwe techniekenJij hebt een echte hands-on mentaliteit en bent nauw betrokken op de werkvloer en met de klant.

Arbeidsvoorwaarden
Hard werken wordt beloond! Daarom worden jou de onderstaande arbeidsvoorwaarden geboden.Iedere maand een goed salaris met doorgroei in salaris boven de Cao-regeling en doorgroei in functies.Veel vrijheid voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en loopbaanontwikkeling.Mogelijkheid tot het volgen van in- en externe opleidingen.Mogelijkheid tot 1 dag thuis te werken of parttime werken (32 uur).Laptop, telefoon en een auto van de zaak.

Info over het bedrijf
Jouw nieuwe werkgever is een middelgrote installateur gevestigd in het altijd gezellige Brabant. Met hun team van gedreven techneuten bieden zij hun klanten de totaal oplossing op het gebied van werktuigbouwkunde-, elektrische, data & communicatie, (brand)beveiliging en alle andere gebouw gebonden installaties binnen de woningbouw, utiliteit, retail, recreatie en onderwijs. Het bedrijf typeert zich door hun platte organisatiecultuur. Ons kent ons zoals men in Brabant ook wel zegt. Samen klaar je een klus!Bij Continu zorgen we er voor dat je niet voor verassingen komt te staan op weg naar je nieuwe baan! We begeleiden je tijdens de sollicitatieprocedure en bereiden je voor op de gesprekken die gaan komen. Het gaat om een fulltime functie waarbij het de intentie is om uiteindelijk tot de vaste kern van het bedrijf te behoren. Zorg dat je deze kans niet mist en solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals