Continu professionals

Werkvoorbereider / Bestekschrijver

Details van de functie

Logo Als werkvoorbereider / bestekschrijver ben je bij dit vooraanstaand ingenieursbureau verantwoordelijk voor de uitwerking van het ontwerp van infrastructurele projecten tot aan bestekstekeningen en de vertaling naar een RAW-bestek. Je controleert het ontwerp en stelt het contract op. Je hebt ervaring met tekenprogramma?s, RAW-systematiek en bij voorkeur met UAVgc contracten.Als werkvoorbereider / bestekschrijver ben je de rechterhand van de projectleider en verantwoordelijk voor het contract. Naar mate je ervaring groeit ondersteun je de projectleider in steeds grotere mate in bijvoorbeeld met het beheren van planningen, uitzetten onderzoeken bij derden het voeren van overleg met opdrachtgever en stakeholders. Persoonlijke ontwikkeling en doorgroei tot (assistent)projectleider behoort zeker tot de mogelijkheden.

Functie eisen
Afgeronde civieltechnische opleiding op MBO/HBO-niveau;Relevante werkervaring in civieltechnische projectenErvaring met AutoCAD en eventueel Civil3DErvaring met opstellen van RAW bestekken, pré is als je ook ervaring/ ambities hebt in UAVgc contractenJe hebt een brede interesse in de openbare ruimte, civiele techniek, GWW, infrastructuur, groen en waterJe bent proactief en ondernemend ingesteld en in staat een netwerk op te bouwen en te onderhoudenJe bent in staat je te verplaatsen in de problemen en vragen van de klant en mee te denken over creatieve oplossingen

Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een fulltime functie, waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Bij deze organisatie wordt veel geďnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling en coaching van hun medewerkers. Dat past natuurlijk perfect bij een groeiende organisatie. In de functie van Werkvoorbereider / Bestekschrijver kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waarbij het salaris wordt afgestemd op jouw werkervaring en opleiding.

Info over het bedrijf
Het team waarin je aan de slag gaat voert projecten uit in de buitenruimte van het stedelijk- en landelijk gebied. De opdrachtgever is een vooraanstaand ingenieursbureau. Zij leveren integrale adviezen op het gebied van infrastructuur, planologie, bodemvraagstukken en inrichting van de openbare ruimte, zowel aan publieke- als private opdrachtgevers. Deze adviezen leveren zij vanaf de planfase, ontwerpfase tot en met de begeleiding van de realisatie van een werk. Een interessant en breed werkveld met volop mogelijkheden om te ontwikkelen!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals