Continu professionals

GIS Specialist Rotterdam

  • Vacature
MBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
24 juli 2021

Details van de functie

Logo Als GIS specialist houdt jij je bezig met het digitaal invoeren, analyseren en in kaart brengen van geografische data.

Functie eisen
Je taken en verantwoordelijkheden:Het op orde maken van beheerdata en het actief adviseren van de klanten, Het analyseren van beheer- en berekeningsdata en het combineren met andere databronnen, opsporen van fouten om datasets beter en betrouwbaarder te maken,Het vertalen van data naar overzichts- en themakaarten en het zelfstandig opzetten/inrichten en beheren van iReports (maps).Je werkt met de software ArcGis Pro, ArcGis online & Autocad. Je opleiding & vaardigheden:Je bent vaardig om met grote hoeveelheden (Geo) data om te gaan;Je hebt ervaring met GIS-software zoals Qgis of ArcGIS/ArcGISPro;Ervaring met CAD-software, zoals AutoCAD of Civil3D is een pré;Naast het doorvoeren van wijzigingen kun je ook analyses maken;Ervaring op het gebied van scripting zoals Python Je hebt 0 tot 5 jaar werkervaring en een opleiding in de richting van civiele techniek, BIM, Geodata, land- en watermanagement.

Arbeidsvoorwaarden
Een baan bij een van onze beste opdrachtgeversEen marktconform salaris25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Info over het bedrijf
Diverse opdrachtgevers
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals