Continu professionals

Monteur Mechatronica

Details van de functie

Logo Als Monteur Mechatronica ben jij samen met je collega?s verantwoordelijk voor de assemblage, opbouw en inbedrijfstelling van complexe industriŽle naaimachines. Hierbij: bouw je zelf machines van de grond aan af;ga je mechanisch, pneumatisch en elektrotechnisch te werk en programmeer je zelf de software;is er een mogelijkheid om nadat je de machines hebt leren kennen, ook bezig met te zijn inbedrijfstellingen, testen, storingen en service bij klanten over de gehele wereld!

Functie eisen
Voor de functie van Monteur Mechatronica is het belangrijk dat jij geÔnteresseerd bent in nieuwe technieken en zowel in teamverband als zelfstandig kan werken Tevens:Beschikt over minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau op het gebied van bijvoorbeeld Mechatronica, Elektrotechniek, of Mechanica; Heb je een klant- en service gerichte houding, gezien jij vaak in contact komt met gebruikers van de machine die minder technisch onderlegd zijn;Beheers je naast de Nederlandse ook de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden
Spreekt het je aan om zelf je eigen machines te bouwen en zelf in bedrijf te stellen bij internationale klanten? Ben je graag allround bezig op mechanisch, pneumatisch, elektronisch gebied? Dan is de functie van Allround Monteur Mechatronica een mooie uitdaging! Hierbij biedt de opdrachtgever:Een functie waar je technisch uitgedaagd wordt;Volledige verantwoordelijkheid van a tot z over jouw project!Aandacht voor een goede balans tussen werk- en privť;Een mooi salaris, met o.a. vergoedingen voor internationaal reizen;Klein en informeel bedrijf van circa 35 medewerkers;

Info over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een kleine en familiaire machinebouwer van fijn mechanische hoogwaardige industriŽle machines. In deze niche markt zijn zij een specialist in de ontwikkeling, assemblage en installatie van deze machines over de hele wereld. In Eindhoven werkt een team van c.a. 35 specialisten verdeeld, over verschillende, veelal technische disciplines.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals