Continu professionals

Storingsmonteur 5 ploegen

Details van de functie

Logo Jij bent als lijnmonteur het eerste aanspreekpunt bij storingen. Naast het oplossen van storingen draag je zorg voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en werkzaamheden ten behoeve van de optimalisatie van de productielijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Je bent de monteur voor de verschillende afvullijnen en installaties op overige afdelingenJe werkt volgens de VPO techniek (veiligheid, kwaliteit en milieu eisen)Met de eisen van een 5S systeem, verzorg je een schone, nette en op orde zijnde productie installatie en werkomgevingJe inspecteert de machines en installaties van de productielijnenJe zoekt storingen aan diverse machines van de bierproces- afvulafdelingen en verricht reparatiewerkzaamheden In overleg met het team optimaliseer je de machines en installaties

Functie eisen
LBO / MBO installatietechniek of gelijkwaardigTechnisch inzichtAnalytisch denkvermogen

Arbeidsvoorwaarden
Een zeer mooie functie in 5 ploegen bij een bedrijf wat de doelstelling heeft om het beste bierbedrijf in een betere wereld te worden. De mogelijkheid op een jaarcontract of vast contract.

Info over het bedrijf
De Dommelsche Bierbrouwerij in Dommelen is van oudsher de brouwerij waar het bekende Dommelsch bier wordt gebrouwen. Tegenwoordig is het bedrijf onderdeel van AB InBev en worden er meerdere grote biermerken gebrouwen. In deze echte Brabantse brouwerij werken ongeveer 200 medewerkers die hier elke dag weer mee bezig zijn en die proberen het beste voor elkaar te krijgen. Met trots zorgen zij dat de lekkerste biertjes, op tijd klaar staan om naar de winkel getransporteerd te worden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals