Continu professionals

Logistiek Teamleider (Nachtdiensten)

Details van de functie

Logo FunctieomschrijvingAls Teamleider bij onze opdrachtgever in Noord-Holland, bewaak je de processen en ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden in de loods. In de nachtploeg werk je van 22.00 tot 7.00 uur. Logistiek verantwoordelijk zijn betekent voor jou ook: het analyseren van management-informatie en het delen daarvan met het team Logistiek. Het zorgdragen voor een correcte administratieve afhandeling van goederenstromen. Het zorgen voor goed en veilig intern transport. Het bewerkstelligen van de optimale bezetting op de werkvloer. En last but not least: het geven van leiding, zowel groepsgericht als individueel. Want jij weet dat elke keten zo goed is als de zwakste schakel.

Functie eisen
Wat vragen wij van jou als Teamleider? ∑ Je hebt bij voorkeur een MBO diploma in logistieke richting;∑ Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het laden en/of lossen van goederen;∑ Goede sociale en communicatieve vaardigheden op alle niveaus zowel Nederlands als Engels∑ Je bent sociaal, nauwkeurig en een echte aanpakker;∑ Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden.Naast deze eisen ben je communicatief vaardig, een inspirerende leidinggevende en dť motivator binnen een team. Probleemoplossend denken en werken onder hoge druk past bij jou. Daarnaast heb je een sterke helicopterview en ken je een hoge mate van zelfstandigheid in je werk.

Arbeidsvoorwaarden
Wat hebben wij te bieden:∑ Een fijne werkplek, omringd door enthousiaste en leuke collega?s;∑ Een uitdagende functie in een dynamisch team waarin jouw ideeŽn en kennis zeer op prijs worden gesteld en waar voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;∑ Fulltime dienstverband met uitzicht op een vast contract;∑ Een cao met een persoonlijk budget waar je zelf het doel van bepaalt, bijvoorbeeld voor aankoop van extra vakantiedagen of inzet als studiekostenregeling;∑ Uiteraard de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen die bij de functie passen.

Info over het bedrijf
Info over het bedrijfOnze opdrachtgever is gevestigd in Noord-Holland. Je komt te werken in een internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Het betreft een grote speler in de logistieke sector met een dynamische omgeving!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals