Continu professionals

Projectleider industrie- en utiliteitsbouw - Rotterdam

Details van de functie

Logo Gaat jouw hart als projectleider sneller kloppen van de industriŽle en utilitaire projecten? En ben je op zoek naar een werkgever waar deze passie verder kan voortvloeien? Bekijk dan snel onderstaand functieprofiel.Vanwege de uitbreiding van de industriŽle tak is deze opdrachtgever op zoek naar een projectleider. Dit ter uitbreiding van het team. De projectleider is verantwoordelijk voor de begeleiding van complete bouwprojecten; grondwerk, fundering, casco, afbouw, tot en met oplevering. Taken zijn onder andere;Het aansturen van diverse collega werkvoorbereiders, hierin leg je directe verantwoording af richting de eindverantwoordelijke. Maken van de werkbegrotingDe inkoopvoorbereidingControle van het tekenwerkWerkplannen opstellenAdviserenBouwplaatsinrichtingKostenbewakingMeer- en minderwerkRegisseren van het BIM modelVoorzitten van werkvergaderingenDe functie vereist een grote mate van zelfstandigheid maar hierdoor ook uitdaging om samen met het team de projecten op een juiste manier te kunnen afsluiten.

Functie eisen
Voor de functie projectleider zijn wij op zoek naar kandidaten die voldoen aan;Aantoonbare ervaring als projectleider in de industrie of utiliteitsbouwMTS/HTS bouwkundeEnthousiastLeergierigGeen '9-5' mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden
Is de klik er om met elkaar verder te gaan? Dan volgt er een jaarcontract vanuit Continu met dezelfde arbeidsvoorwaarden als die vanuit de opdrachtgever gelden;- Salarisindicatie: Sterk afhankelijk van de mate van ervaring die je met je meebrengt, te denken aan > EUR5.000,-- 15 ADV dagen- BPF Bouwpensioen- Lease auto- Mobiele telefoonNa het vooraf besproken aantal gewerkte uren, volgt er een overname vanuit de opdrachtgever. De werkwijze van Continu is namelijk ten alle tijden gericht op een uiteindelijk vervolgcontract bij diezelfde opdrachtgever. Kortom: het contract van Continu als springplank naar een vaste baan!

Info over het bedrijf
Deze grotere bouwer is momenteel bezig met de industriŽle tak verder uit te breiden. Projecten waar zij zich met name op focussen liggen zowel binnen de industriebouw als binnen de utiliteitsbouw. De structuur van de organisatie is open en gemoedelijk, hierdoor krijgen de medewerkers ook de mogelijkheid om zich te ontplooien. Kortom een uitdagende organisatie met genoeg mogelijkheden!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals