Continu professionals

Leerling (ICT Support)

  • Vacature
MBO
  • Utrecht
Utrecht
23 juli 2021

Details van de functie

Logo Wil jij eerst goed ingewerkt worden voordat je Support gaat leveren? Wil je hierbij uitgedaagd worden? Lees dan snel verder! Een rol van software support engineer is niet zo maar een functie. Jij bent een belangrijke schakel binnen de organisatie als het gaat om het verlenen van Support (o.a. installeren van software en updates). Dit doe je via Remote mogelijkheden als IoT, telefoon en andere support programma?s. Indien het nodig is bezoek je ook de klant voor ondersteuning. Je komt bij klanten in verschillende sectoren: industrie, laboratorium en retail. Jouw werkzaamheden zijn belangrijk om nauwkeurigheid en juistheid te garanderen. Voordat jij het veld in kan krijg je goede begeleiding, je wordt dus niet meteen in de diepte gegooid. Eerst beginnen we met een intensief traject, waarna je met ervaren collega?s mee loopt om de kneepjes van het vak te leren. Kortom onze klant doet alles eraan om je op te leiden tot een zelfstandige specialist. Conclusie: wil jij een afwisselende baan bij een duurzame en toekomstgerichte organisatie met een top afdeling? Waar wacht je nog op, solliciteer direct!

Functie eisen
Om in aanmerking te kunnen komen voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar afgestudeerde personen op minimaal MBO-4 niveau in de richting van ICT, hierbij vragen wij wel dat jij affiniteit hebt met Techniek. Het kan je enorm helpen als je al enige ervaring hebt in en vergelijkbare functie (ICT helpdesk of Remote Support Services)echter dat is geen must, kom je net van de schoolbanken af, dan staan wij tevens om je te springen. Je bent klant- en kwaliteitsgericht, en je functioneert zowel zelfstandig als in een team; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (must); Je bent woonachtig in de regio Almere of Utrecht; Je bent in het bezit van een rijbewijs B; Je bent fulltime beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden
  • Marktconform salaris;· Goede secundaire voorwaarden;· Inwerktraject;· Benodigd gereedschap;· Functie met uitzicht op vaste dienstverlening;· Een ondernemende, collegiale, positieve en no-nonsense werksfeer in een groeiend bedrijf;· Ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden om jouw carrière verder vorm te geven.Het gaat om een fulltime functie waarbij je de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Continu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

Info over het bedrijf
Wil jij komen te werken bij een stabiel, betrouwbaar en groeiende organisatie die zijn eigen medewerkers laat groeien in hun carrière. Dit kan bij onze opdrachtgever die de grootste producent ter wereld is met een breed assortiment aan weegapparatuur en een specialist is in nauwkeurige weeggegevens. Als organisatie zijn zij in meer dan 100 landen vertegenwoordigd. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit een platte organisatie wordt kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux verkocht en onderhouden. Het streven is om altijd de beste te zijn. Dit vertaalt zich direct richting eigen medewerkers welke opleidingen, trainingen en cursussen aangeboden krijgen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals