Continu professionals

Technisch administratief medewerker

Details van de functie

Logo Als technisch administratief medewerker ben je het aanspreekpunt voor huurders met reparatieverzoeken en technische vragen van dagelijks onderhoud en planmatig onderhoud. De technisch consulent verzorgt de woninginspecties bij mutatie, opleveringen aan de nieuwe huurders en is verantwoordelijk voor reparatie- en mutatieonderhoud. De projectleiders zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van het planmatig onderhoud en contractonderhoud. De medewerker technisch en administratieve ondersteuning ondersteunt deze functies op administratief gebied en communicatie naar onze huurders.

Functie eisen
  • Je onderhoudt de communicatie met huurders en draagt bij aan de administratieve/technische ondersteuning voor de afdeling Vastgoed en de opzichter; Je neemt reparatieverzoeken aan en handelt dit administratief af; Je ondersteunt de afdeling Vastgoed administratief bij uitvoering klant gestuurd onderhoud en behandelt aanvragen voor gerief verbetering; Daarnaast vervang je bij afwezigheid/verlof de opzichter voor het uitvoeren van woninginspecties bij verhuizing en verzorg je de oplevering aan de nieuwe huurder; Je bent verantwoordelijk voor het (elektronisch) sleutelbeheer bij onze appartementencomplexen.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris conform de CAO woondiensten; Functie voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband;. 32-36 uur per week.

Info over het bedrijf
Voor een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam zijn we op zoek naar een technisch administratief medewerker!Werken in de wereld van woningcorporaties is namelijk iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. En je bent niet alleen onderdeel van een organisatie. Je draagt ook een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Betaalbare huisvesting. Woongenot. Leefbaarheid in de wijk.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals