Continu professionals

Inspecteur nieuwbouw in regio Gouda

Details van de functie

Logo Ben jij dé ideale kandidaat en expert in bouwkundige inspecties?Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen regio, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een flinke portie zelfstandigheid en organisatorische vermogen. Zo ben je zelf verantwoordelijk voor het plannen van je eigen afspraken vanuit huis. Tijdens de inspecties toets je dagelijks de kwaliteit en wetgeving van bouw- en transformatieprojecten, hier stel je rapportages van op.

Functie eisen
Afgeronde opleiding HBO Bouwkunde.Kennis van Woningwet, Bouwbesluit, bouwfysica en brandveiligheid.Aantoonbare werkervaring op het gebied van inspectiewerkzaamheden.Uitstekende communicatieve vaardigheden, met verschillende stakeholders.

Arbeidsvoorwaarden
Continu is een technisch intermediair in de bouw en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.Salaris en voorwaardenMarktconform salaris.Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Info over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een adviesbureau voor de bouwsector met ruim 90 medewerkers. Het bedrijf werkt al meer dan 40 jaar om de kwaliteit van (nieuw) bouwprojecten in Nederland te waarborgen. Niet alleen voor kopers, maar ook voor de bouwers. Het bedrijf bestaat uit een hecht team van professionals met een hardwerkende en klantgerichte instelling. Er heerst een informele sfeer, blijkt mede uit de gezamenlijk lunch die vanuit het bedrijf georganiseerd wordt.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals