Continu professionals

Verhuurmakelaar

Details van de functie

Logo Bij jou staat het woonplezier van huurders op nummer één. Jij bent voor huurders hét aanspreekpunt vanaf de bezichtiging tot enkele weken na vertrek. Om de optimale match tussen huurder en woning te kunnen maken, houd je jezelf dagelijks bezig met: De klant centraal stellen en de verbinding zoekenMet toekomstige potentiële bewoners de woning bezichtigenHet aansturen van aannemers die de woning naar jullie hoge kwaliteitsstandaard gaan opleverenZorgen voor aansluitende verhuurHet bezoeken van vertrekkende bewoners om de woning op te nemen en verdere begeleiding te biedenOm deze verantwoordelijke en maatschappelijk betrokken functie uit te voeren heb je voldoende levenservaring, mensenkennis en oprechte klantgerichtheid nodig.

Functie eisen
Jij bent communicatief sterk genoeg om met iedereen het gesprek aan te gaan en te achterhalen wat mensen écht belangrijk vinden. Hier komen jouw mensenkennis en ervaring in het vak goed van pas! Daarnaast beschik je over:Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau of hogerVoldoende technische kennis om inspecties van huurwoningen uit te kunnen voerenOprechte interesse in maatschappelijke ontwikkelingenErvaring als verhuurmakelaar binnen de sector

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie is de CAO Woondiensten van toepassing. Fulltime werken betekent hier een 36-uurige werkweek.

Info over het bedrijf
Bij een middelgrote woningcorporatie in de regio Arnhem-Apeldoorn zorgen jij en een team er dagelijks voor dat vele huishoudens een fijn thuis en en een prettige woonomgeving hebben.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals